Ribolov > Ribolovačka Čarda - Mesto za kafanske priče

recept za dobre ćevape

<< < (5/9) > >>

Jezerash:
Kad god dođem u BGD, uglavnom natempiram da svratim do Cice na jednu desetku...Cicini su Sarajevski i to je onaj fazon da su malo živkasti, crveni iznutra. Ukus im je odličan uvek bio. Ako me sećanje služi, kod Cice peku roštilj na ravnu ploču, znači nije klasičan roštilj na ćumur a opet bude ukusan. Ja stanem i čekam kod pulta i gledam kao omađijan šta radi sa ćevapima :) Stalno ih preliva sa onim sokom koji klizi sa ploče i skuplja se u posebnu posudu. Lepinju isto tretira sa nekim prelivom.

Našao sam da umesto prezli, Pazarci stavljaju brašno  eek

parigroz:
Pa ja ti lepo pričam..........eeee koliko sam tura morao da zavrnem da bi pokupio fazone za roštilj i pizza testo!
Nisu ove sede za badava..............  114

djbtea:
ako neko zeli dobre cevape onda lepo odete u restoran kod tome cumica preko puta cukarickog na banovom brdu mislim na nekadasnje prave cevape aposle toga 114 114 114 sajkaca

Jezerash:
THX,
beležim sve adrese ali...

šta da radimo mi koji nismo iz BGDa, moramo sami da izbutamo meso, kod mene u okolini nemože da se pojede ćevap ko svet

poljo:
Od svih cevapa koje sam pojeo u zivotu(50 godina a vecinu od toga prezivio u pisa,..oj bosni ) najbolja je krmenadla . Nema potrebe za trikovima i prez.lom samo peci i jedi

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju