E, ovako treba... > Vanbrodski motori

Koji motor 25 ili 30 ks? Koji proizvodjac? Kolika je potrosnja?

<< < (3/8) > >>

Kapetan:
JAK motor od recimo 50 konja koji mnogo trosi je EVINRUDE/JOHNSON (ista firma)
motor od recimo 50 konja koji manje trosi je YAMAHA

ako imas para za benzin UVEK evinrude... ako nemas para za benzin uvek YAMAHA

zoki novus:
s obzirom na korito ipek idi na jeftiniju variantu

Marko ARGER YACHT:

--- Citat: Kapetan  14, 06, 2009, 22:17:52 posle podne ---JAK motor od recimo 50 konja koji mnogo trosi je EVINRUDE/JOHNSON (ista firma)
motor od recimo 50 konja koji manje trosi je YAMAHA

ako imas para za benzin UVEK evinrude... ako nemas para za benzin uvek YAMAHA

--- Kraj citata ---

Ne kapiram zasto pricamo o motorima od 50 ks kad meni treba od 25 ks max 30 ks,sta se sa njihovom potrosnjom desava? Kazu da tu nema velike razlike u potrosnji izmedju proizvodjaca jer su to mali motori ,a da kod vecih ima zato sto imaju po 3-4 pa i vise cilindara?

Sta ovo treba da znaci - ako imas para za benzin UVEK evinrude... ako nemas para za benzin uvek YAMAHA? Pojasni mi sta si time hteo da kazes?

Marko ARGER YACHT:

--- Citat: zoki novus  14, 06, 2009, 23:32:30 posle podne ---s obzirom na korito ipek idi na jeftiniju variantu

--- Kraj citata ---

Sto s obzirom na korito nije mi jasno kad gumenjak nema korito? I sto zbog korita da idem na jeftiniju varijantu i sta je to jeftinia varijanta? Jeftin motor? ili Mala potrosnja?

Kapetan:

--- Citat: Marko SKM  15, 06, 2009, 00:23:11 pre podne ---Ne kapiram zasto pricamo o motorima od 50 ks kad meni treba od 25 ks max 30 ks,sta se sa njihovom potrosnjom desava? Kazu da tu nema velike razlike u potrosnji izmedju proizvodjaca jer su to mali motori ,a da kod vecih ima zato sto imaju po 3-4 pa i vise cilindara?

Sta ovo treba da znaci - ako imas para za benzin UVEK evinrude... ako nemas para za benzin uvek YAMAHA? Pojasni mi sta si time hteo da kazes?

--- Kraj citata ---

ma samo sam dao primer dva motora od 50 konja , znaci jedan EVINRUDE drugi YAMAHA , razlika je u tome da je EVINRUDE jaci iako to kolicina konja ne pokazuje a YAMAHA trosi manje ali je i slabija... znaci po mom skormnom misljenju EVINRUDE i JOHNSON trose ko ludi ali i daju vecu snagu od YAMAHE koja je ekonomicnija... napomenuo sam ovo jer ne znam sta je taj motor koji hoces da kupis , drugim recima po meni EVINRUDE 25 konja je YAMAHA 30...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju