E, ovako treba... > Vanbrodski motori

Koji motor 25 ili 30 ks? Koji proizvodjac? Kolika je potrosnja?

<< < (8/8)

Qsha:
Pozdrav svima,imam Elana 402 gt (180kg) u kombinaciji sa Evinrude-om 30ks 2t 1997 god,mogu reci da sam jako zadovoljan i voznjom i potrosnjom...PROSEK potrosnje je oko 9l na sat sa kombinovanom voznjom!!!!Maximalna brzina uzvodno 43km/h nizvodno do 50 kmh....sto se tice odziva na gas ne znam ima li mu ravnog u toj klasi i tog godista....naravno ako je masina u dobrom stanju.Sto se tice delova ima ih i poprilicno lako se nalaze...i motori kao sklop su jako jednostavni za popravku i stelovanja....toliko od mene.... 114

mesechar:
 Jamaha50 ht  efi 2014  god na 4400 obrtaja 10,4l
Na2400obrtaja 4.2 l 2800 obrtaja 5litara na sat imam yamahin protokomer i tako pokazuje . Na vecim obrtajima moze i 14 da popije al tamo ne guram rucicu jer  ne dobija na brzini.

Drivee:
Nabolja kombinacija, treba ti motor od 20, uzmes od 40-50 i vozis je na 1/3 gasa, laganica, potrosnja extra i imas uvek snage u rezervi za nedaj boze.

@Yoone

Zavrni gas do kraja pa nam javi koliko trosi Honda 15ks :D

djera1:
Nikad se ne oglasavam da pametuje jer za to ima dosta zaduzenih na ovom forumu, ali me ovaj put povukla zelja da pomognem. Tohatsu, kvalitet, cena, potrosnja i sve je jasno.     

Navigacija

[0] Indeks poruka

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju