E, ovako treba... > Kuće za odmor, vikendice ...
Mesto za kampovanje
Jason:
Da je ovo wc gde zivimo iole PRAVA i PRAVNA drzava, uzurpacija obale bi bila ZAKONOM zabranjena, i mi sada nebi imali o cemu da polemisemo... A priroda bi nastavila da zivi...
budens72:
e da je ovo PRAVNA DRŽAVA, ne bi otpadne vode i kanalizacija neprerađene izlivali direktno u Dunav i tako uništavale i floru i faunu.... a to da li je neko uredio mesto za kampovanje bi bio najmanji problem
pa ljudi su uvek išli u prirodu, ne vidim problem.... problem su flaše i kese i ostali otpad koji nesavesni izletnici ostavljaju za sobom...
srsa:
Да ли је икад ико камповао на неуређеном простору а да га предходно није макар мало прилагодио(расчистио, раскрчио, опкопао ров око шатора, изравнао тло и сл.) својим потребама? Даља рсправа је непотребна. И тачка! grandpa grandpa grandpa
Bećar:
Smisao prvobitnog pitanja je bila...
--- Citat ---Da li se poštuje tuđi rad i ne zauzima se već pripremljeno mesto koje je sveže sređeno
Naravno da ne smatram da sam zauzeo i "zapišao" lokaciju ali ipak ....
--- Kraj citata ---
Moramo pažljivo čitati tekstove pa makar i dva puta ako Vam nešto nije jasno yg
Kapetan:
eeeee Hrvati i nasi resili da beotoniraju dobar potez Dunava... evropa finansira mi posle vracmao kredite...
sto se splavova tice ja se tu nesto ne brinem, u jednom momentu nekome ce flipnuti nesto u glavi ponece 50 molotovljevih kotela i ocistiti kilometar obale i ponovo mirna backa...
Nemam nista protiv kuca tipa Budens koja je od prirodnih materijala ali imam protiv betona i slicnih stvari kojima treba par hiljada godian da se razgrade...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju