E, ovako treba... > Kuće za odmor, vikendice ...

Mesto za kampovanje

<< < (6/9) > >>

zorter:
Opet sam pogrešno shvaćen.
Dobro, ne javljam se više po ovoj temi.  Izgubio sam volju da obrazlažem.

IKA:
mislim da se ovde mešaju slični stavovi.Neverujem ni da je Bećar pristalica uzurpacije obale ili šume na način na koji se to radi na savi, a nisam baš ni uveren da je Dule pristalica totalne nebrige za prirodu.
Ja volim da se vežem za obalu i mesto za noćenje ili za višednevni boravak biram van domašaja civilizacije, što neznači da sam ljubitelj probijanja kroz šikaru.U krajnjem slučaju se i trava kosi, pa neznači da ako sam očistio deo obale narušavam prirodni ciklus.Ja koliko sam shvatio ,Bećar nije imao ideju da izbetonira deo obale već da uredi kamp,a svaki kamp u prirodi je uređen.
To što je država,ili grad urbanizovala i legalizovala, neznači da priroda nije narušena....itd
i tako mi možemo do svetog Ilije a stvari se dešavaju kako se dešavaju i svi ćemo raditi po svom nahođenju.
Hogare.nisam ja ,a to je najvažnije ha

Kapetan:
iako imam splav 16 x 11 metara cekam vec 3 godine dozvolu da ga legalno postavim...

duletov splav nikako ne ugrozava obalu posto je to betonirana obala

u savu udjem bas kad moram bas zbog 14 km splavova sa obe strane

uvek cu izaci na tudje mesto sto zbog lenjosti , sto zbog toga sto necu JA da secem i unistavam

HOGAR:
Iko,ono je bio stos,cisto da se ne uspavate,admini jedni  ha .Becar,dzaba ti je da trazis bon-ton u ovoj zemlji,i to generalno.Sve je ostavljeno na domacem vaspitanju,i ko ga koliko ima.Na primer, ja uvek krenem  jh ,a ako ne ide onda  tamburanje ,i mirna Backa

budens72:
Samo vas posmatram.....  eek

ako se Duletu ne sviđa da  se kamp uredi, onda kamp ne treba da se uredi i ne treba da postoji.... znači nema više kampera na obali Dunava jer Dule smatra da to nije u redu.... nemoj da bi neko raskrčio malo prostora da postavi šator.... jer Dule kad plovi ne želi da vidi šatore pored obale... samo čistu netaknutu prirodu.....
i ja sam jedan od onih uzurpatora obale koji narušavaju izgled reke.... ali šta ću, uz reku sam odrastao ,uvek sam voleo da kampujem, ali me to nije zadovoljilo,pa sam sa društvom odlučio da napravim sojenicu i da mogu preko cele godine da dolazim i uživam sa njima na "našem" ostrvu...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju