E, ovako treba... > Kuće za odmor, vikendice ...

Mesto za kampovanje

(1/9) > >>

Bećar:
Poštovani forumaši
Iz tekstova na forumu zaključio sam da među Vama ima ljudi sa velikim stažom na vodi.
Interesuje me jedna "sitnica" tj. dunavski bonton.
Evo primera...
Na obali preko puta  pronašao sam prelepo mesto za kampovanje,izlet,roštilj....Utrošio sam par dana krčeći granje,koprivu i ostatke trule trave.Mesto je sada spremno za upotrebu i uživanje ali me muči jedna sitnica.
Šta ako !?! ... sutra na tom mestu zateknem neke ljude koji su razapeli šator.Na "mom" mestu ,gde sam zaradio ujede svih znanih i neznanih insekata,par žuljeva,biski susret sa "anakondom"
Da li se poštuje tuđi rad i ne zauzima se već pripremljeno mesto koje je sveže sređeno
Naravno da ne smatram da sam zauzeo i "zapišao" lokaciju ali ipak ....

Očekujem savete,kritike,predloge...

Pozdrav sa Dunava

mossi:
Možda je malo problem pošto je mesto novo, ali kad ljudi skontaju da si ti gazda, neće biti problema.  thumbup
Drugim rečima, moraš biti na kapovanju JAKo često! :)

I bolje ga "podeli" sa drugarima, jer oni na taj način takodje čuvaju mesto od trećih lica - mangupa!  sajkaca

U slučaju konflikata kao i uvek, pobedjuje - jači!  tamburanje

deda:
Kada si vec rascistio mesto , sklepaj nekakav sto i klupicu , to mu dodje kao "zapisavanje" mesta!!

Obicno ljudi izbegavaju da staju na uredjena mesta .

broker975fx:
Po meni to je javno dobro a to što si ti utrošio vreme i snagu da ga urediš je lepo ali i dalje tu paravo ima da dođe ko god dođe dokle god nisi vlasnik . I to je tako voleli ili ne - zna se na kampu da ko pre dođe do mesta njegovo je dok je tu. Tako bilo od vajkada.

HOGAR:
Srecom ovo ne vazi za ljude,kako kaze deda  thumbup.I ja sam stajao na tudja mesta,al kad naidje mucenik koj ga je sredjivao,uredno napustim,oma,i jos mu se zahvalim.Obicno su to slabiji ljudi,fizicki,od mene,al meni ne pada na pamet drugaciji pristup,tako me vaspitao otac  6589.Ne cini ono sto ne bi voleo da drugi cini tebi,i sve O.K.P.S.Nema to veze sa katastrom  lol

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju