Opšta...Tu smo... > Ako neko zna ...

Sa camcem u grcku!! DA ili NE??

<< < (19/20) > >>

tangabravo:
Mašala , Mibe imamo isti stav prema bacanju novca

Mornar u kanalu:
Чачак пријатељу , ја нисам баш добар пример за чување новца јер га често бацам у ветар , јер за оне који једре важи изрека да стоје испод туша у оделу на ветру и ваде паре из џепова и бацају у воду .Е сад та изрека не мора да важи на копну ако може некако да се избегну трошкови и да неким искуством помогнемо бар саветом ако смо толико мудри .Прошле године сам био у заливу Волоса , место Каламос и тамо су ми рекли остави једрилицу на приколици слободно ту на обали и дођи следеће године , све ће бити ту како си оставио . Нисам пробао али им верујем да је тако , у осталом и они држе своја пловила ту и дали су ми место поред њих док сам био тамо за џабе .

tangabravo:
To za parking je istina. Ja sam bio pre par godina na Levkadi mesto Nidri a to je kao Boka u minijaturi i tu sam video jedara na jednom mestu što nisaam video u životu a tamo na obali ,  i kola parkirana - ostavljena i prikolice prazne i plovila na prikolicama a niko ne pipa ništa , pošto tamo kradu samo Srbi i Cigani

Alexa:
http://www.portocarras.com/images/RatesMarina_EN_2017.PDF

Da li neko hoce da pojasni ovaj cenovnik ? Npr, camac u kategoriji 7,5 m ?

Alexa:
Izvinjavam se, naknadno sam video link ka nautickom forumu gde je Sceka objasnio dosta toga. Ipak, ako neko ima sta da doda, samo napred  114

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju