Opšta...Tu smo... > Ako neko zna ...
Sa camcem u grcku!! DA ili NE??
MiletaStamat:
Samo ti piši i postavljaj fotografije. Uživamo mi i tako, gledajući druge kako uživaju, ali stvarno, zadovoljstvo je to čitati i gledati.
LSI mi smo tek počeli da uživamo u lepotama nautike, i time ćemo se baviti dok god hodamo. Ja sam se sada sa reke perselio na kopno i prelistavam forume. Mnogo toga dobrog, lepog i poučnog se može naći na njima. Nista manje ne uživam, čak štaviše ovde učim i samo učim od iskusnijih nautičara. A ko zna možda mi padne na pamet neka zanimljiva ideja dorade Istranke, tek toliko da se ne sedi zaludno 6589
tangabravo:
Oprosti SCEKO ali duša me zabole kada pročitah za ovih €900 , pa ja iako nisam ni leskovčanin ni piroćanac a još manje škot za te pare celo leto da budem u GR na moiju lađu i da se ranim i pojim ko grof Ćano. Pa koji pravi nautičar plaća toliko love zarad malo tople vode i engleskog WC-a. Pa tolikom ima sigurnih uvala i besplatnih a sigurnih molova a kome smeta morska voda , pa svaka druga plaža ima tuševe, a WC , pa valjda je lepše pod maslinom uz cvrkut ptica nego čekati na red u marini ( to sam doživeo u Baru , samo što sam se ja švercovao ) , a najozbiljnije pa greota je plaćati kada ima toliko prirodnih mogućnosti
sceka:
@Tangabravo, sve zavisi i od afiniteta, želja i mogućnosti. Ovi ljudi ostavljaju svoj čamac na najmanje 2 meseca (možda i duže) i dolaze i odlaze tokom leta više puta a u međuvremenu im dolaze i deca ili neko drugi a kada nema nikoga ili ti drugi koji možda i ne plove imaju zaista jednu od najbezbednijih luka/marina u celom regionu sa svim sadržajima (plaže, restorani, prodavnice, internet, ...).
Potpuno je druga stvar ako se čamac dovlači na more samo za vreme trajanja godišnjeg odmora (20ak dana) i kada svo vreme provodite na camcu i nakon toga ga vadite i vraćate nazad, onda ste vi u pravu.
hi
sceka:
Evo je ta mala jedrilica o kojoj sam pisao. Vidim da je još u marini što znači da su se ljudi verovatno odlučili na 2-godišnji ugovor (za ovaj čamac oko 1,700 EUR/godišnje a možda i manje) a oni iz Sofije su za 4 sata dole i praktično mogu da ga koriste 9 meseci (osim Decembra, Januara i Februara mada sve zavisi od vremena i afiniteta). - Putujuća vikendica!
hi
Mornar u kanalu:
Ove godine u Ormosu , pričao sa dva Bugarina , imaju isto jedrilicu od 5m ali open , drže je kod nekog Grka u dvorištu već par godina , besplatno , dodju kad mogu i spuste je tu u more jedre i pecaju . Sreli se kad su spuštali u vodu i nemaju frku oko registracije , transporta za pola sata su se spremili i otplovili . Ne vidim razlog da se plaća marina sa tako malom jedrilicom , ove godine sam bio na Sitoniji 7dana mi je bila jedrilica tu u Ormosu pored marine , vodu sam točio u Vurvuruu i snabdevao se u marketu šta mi zatreba .
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju