Opšta...Tu smo... > Ako neko zna ...

Sa camcem u grcku!! DA ili NE??

<< < (21/21)

montobene:
Izmedju Diaporosa i Sitonije nije surovo more, mirno je, i tu bi bio bezbedan. Sa spoljasnje strane Diaporosa, prema "otvorenom" moru moze da bude cupavo. Nije pametno izlaziti na taj otvoreni deo kada je nemirno more, desilo mi se par puta da talasi budu malo veci od 1m, a sto je najgore dolaze bocno u odnosu na taj popularni pravac prema plavoj laguni.
Sa unutrasnje strane je bezbedno, tako da nema brige. Inace, ima dosta camaca iz rente koji su 4.5m, i vidim da ih voze i sa spoljne strane Diaporosa, tako da sigurno da moze, al ja ne bih po svaku cenu van zaliva kada je more nemirno.
Za ostavljanje auta i prikolice, a da nije placeni smestaj, verujem da ima opcija kod Livari plaze u Vurvuru, na onom pescanom sprudu. Jedan zemljak koga sam sreo kaze da drzi svoj camac tamo tokom cele sezone, verovatno na svojoj prikolici, za neke male novce, da l rece 60e od maja do septembra. E sad, da l se lepo secam da mi je tako rekao, moralo bi se pitati direktno na toj "suvoj" marini, verovatno imaju i kontakt preko neta.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju