Opšta...Tu smo... > Ako neko zna ...

Sa camcem u grcku!! DA ili NE??

<< < (20/20)

sceka:

--- Citat: Alexa  03, 01, 2018, 07:13:00 pre podne ---http://www.portocarras.com/images/RatesMarina_EN_2017.PDF

Da li neko hoce da pojasni ovaj cenovnik ? Npr, camac u kategoriji 7,5 m ?

--- Kraj citata ---

Novi link je: https://www.portocarras.com/wp-content/uploads/Rates-Marina_EN.pdf

Date su cene po dužnom metru čamca a u zavisnosti od ukupne dužine i termina kada želite najam marine (cene su bez grčkog PDV-a koji je 24%).

Za čamac od 7,5m cene su: u letnjem terminu (01.05. do 01.10.2018g.): za mesec dana - 90,45€ x 7,5m x 1,24 = 841,19€ (uključujući struju i vodu), za 2 meseca: 156,79€ x 7,5m x 1,24 = 1458,15€. Ako ste i gost hotela onda imate 30% popusta u marini. Najpovoljnije je za 2 godine najma: 570,01€ x 7,5m x 1,24= 5301,09€ ili 221€/mesečno!

Dalekoooo je od jeftinog ali je marina zaista prvoklasna i najvažnije potpuno bezbedna od bilo kakvog (ne)vremena i neželjenih posetilaca (bar do sada nisam čuo da je nekome nešto falilo)!

Miran san ima svoju cenu!  upavusi

Nadam se da sam pomogao a ako vas još nešto zanima slobodno pitajte!

hi

panther:
Pozdrav, prosle godine sam vukao camac od 4 m na prikolici sa pentom od 20 ks i imao sam samo plovidbenu na moje ime i niko me nije pitao za osiguranje, ove godine imam isti camac samo sam stavio pentu od 25 ks i posto je to vise od 15 kw morao sam da izvadim polisu narano samo za nase vode. Moje pitanje je da li moram i da li ce mi neko traziti osiguranje koje pokriva teritoriju Grcke.....za 15 dana mi u generaliju gde imam polisu za nase vode traze 68 evra za Grcku.....

Zrenjaninac:
 j1   Pozdrav, drugari!
I dalje letujem u Grčkoj i vučem pasaru.
Ove godine smo ponovo trudni i čekamo bebu.
Naša destinacija je, kao i do sad: Vourvourou.
Sve je OK i sa grcima i sa makedoncima, sa prikolicom, pasarom i sa Hondom (8ks).
Problema nema... Nastavljamo po starom...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju