Opšta...Tu smo... > Ako neko zna ...
Sa camcem u grcku!! DA ili NE??
Zrenjaninac:
--- Citat: tangabravo 16, 09, 2017, 16:35:20 posle podne ---Zrenjaninac da lio je moguće da si kuku platio €300 pošto takve imaju i ispod €200
--- Kraj citata ---
Ja sam ugradio novu kuku kod zvaničnog distributera a ne polovnu. To je razlika. Na dva mesta sam naišao na identičnu cenu za ugradnju nove kuke, tako da zaključujem da govoriš o polovnoj.
Iskreno, sad mi više nije bitno. Ništa nisam budžio oko kuke.
m4 upavusi
MiletaStamat:
Auuu pročitao sam tekst na Nautičkom Forumu, -sa čamcem u Grcku- Bravo Sceka sve si nam lepo objasnio, kao da sam bio tamo, toliko je slikovito. Vidim koliko je boravak na moru sa čamcem pravo uživanje. Za sada to mi je samo san, ko zna možda se jednom i ostvari. Vama svaka čast, želim vama kao i ostalima koji idu čamcima na more da uživaju tako što duže.
sceka:
--- Citat: da se čovek pita 03, 11, 2017, 08:26:35 pre podne ---Auuu pročitao sam tekst na Nautičkom Forumu, -sa čamcem u Grcku- Bravo Sceka sve si nam lepo objasnio, kao da sam bio tamo, toliko je slikovito. Vidim koliko je boravak na moru sa čamcem pravo uživanje. Za sada to mi je samo san, ko zna možda se jednom i ostvari. Vama svaka čast, želim vama kao i ostalima koji idu čamcima na more da uživaju tako što duže.
--- Kraj citata ---
Hvala na lepim rečima a što se tiče želje i ja sam je dugo imao i evo nakon niza godina i manjih i većih problema sam je ostvario a vama savetujem da od ideje i želje ne odustajete a za početak probajte da iznajmite čamac i provedite jedan fantastičan dan na moru LINK
A da vam kažem da sam u marini ove godine imao komšije bračni par iz Bugarske koji su imali malu jedrilicu možda 5m sa maleckom kabinom i koji su celo leto proveli na njoj i lepo plovili i uživali. Njihova računica je jasna: marina košta za njihov čamac za 2 meseca: oko 900 EUR i oni tu spavaju a u samoj marini imaju i struju i vodu i tuševe i WC i plažu kada je loše vreme i parking za kola, tako da praktično imaju kompletan smeštaj za 2 meseca po ceni 900 EUR, što je prilično jeftino jer ispada da je za njih dvoje dnevno manje od 15EUR !!! Najam apartmana za dvoje na Sithoniji ovog leta se nije moga naći ispod 40 EUR! Oni su dolazili i odlazili do njihove kuće u Bugarskoj nekoliko puta i kažu da su se proveli kao nikada u životu.
Ako imate neka pitanja rado ću na njih odgovoriti.
hi
LSI:
Милета, шта нам то ради овај Шћека? Памет нам помера.
Али нека, волимо ми то.
Шћеко, свака част. Добра припрема је увек предуслов добро проведеног дана.
sceka:
@ LSI, hvala a ako nekom moj tekst pomogne i da mu neke ideje biće mi veoma drago.
hi
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju