Opšta...Tu smo... > Ako neko zna ...
Skiper kurs
Goli:
Dobro veče!
Da se držim teme iz naslova ovof topic-a.
Dakle, kurs za skipper-a, tj. voditelja jahte do 100 BT i 500 BT imate u Centru za obuku pomoraca u Tivtu. Za sve informacije možete pratiti link
http://www.fms-tivat.me/Smjestaj.htm
BTW, ne reklamiram, samo kažem da sam provjerio i da sam zadovoljan. Brzo i jeftino u poređenju sa drugima. Najbitnije je da se ne čeka grupa od pet, šest polaznika, a i ne plaća za petoricu ili šestoricu ako ste sami.
Pozdrav,
Goli - the skipper!
poljo:
Eto sto je domacin ... Hvala na prvom javljanju !
Kapetan:
Goli dobro dosao !
Reklama je pozeljna slobodno napisi punu informaciju.
Cene , smestaj i slicno ....
Goli:
Pozdrav! Bolje vas našao.
U prilogu cjenovnik. Što se tiče smještaja u samom gradu Tivtu..., ne znam šta da kažem. Centar to ne organizuje, da znam. Ali Tivat je takav grad da uvijek možete naći smještaj za "koji dan". Ipak je to turističko mjesto. :-)
Bilo bi mi drago ako će ikome biti korisne ove informacije.
Zoran:
Predlazem,vrlo licna stvar,da se ta visokoskolska ustanova potpuno ignorise.
Probacu i da obrazlozim.
Mi smo njima interesantni samo kao izvor velikog novca,kada je u pitanju ne-
sto malo,apsolutno ih ne interesujemo.Probao sam da ih kontaktiram u vezi nekih kni-
ga oko navigacije,preko interneta.Pa nisu se udostojili ni da kurtoazno odgovore - ne-
mamo knjiga ili skripte.Zasto,pa zato sto za njih nije posao poslati tamo negde jednu
knjigu.Sad smo odjednom postali interesantni,za polaganje koje kakvih ispita.Kada po-
stanu potpuno profesionalni onda treba pogledati sta nude.
Vec par godina po Beogradu neko siri famu da ne moze da se plovi po svetu
bez skiperskog ispita,i bez ispita o koriscenju komunikacija.
Da rascistimo neke stvari.Kao prvo,ako plovite sa VASOM ladjom,sve to pada
u vodu.Jedino ako zelite da unajmite negde ladju,onda i samo onda poneko moze da
vam trazi i drugu vrstu dokumenta,mada na puno mesta prolazi i nase uverenje.Tako
da mislim da netreba uzaludno bacati pare.Ako vec zelite da polazete,pa polazite u Be-
ogradu,sto se kaze neka pare ostanu u kuci.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju