Opšta...Tu smo... > Ako neko zna ...
Skiper kurs
Duka:
--- Citat: Kapetan 02, 11, 2012, 20:46:20 posle podne ---
--- Citat: Duka 02, 11, 2012, 19:05:01 posle podne ---Imam pitanje u vezi ovoga. Malčice sam zbunjen, vrlo je moguće da mešam babe i žabe pošto je ovo zapravo tema o morskoj plovidbi a moje pitanje se malo više odnosi na rečnu.
Ako Hrvatska ne priznaje ni naš UMČ (koji se, valjda, odnosi na čamce na reci) kako se onda odvija plovidba tegljenim i potiskivanim sastavima na Savi i Dunavu? Pa tim brodovima upravljaju ljudi koji su dobili zvanje kapetana od naše kapetanije!? sha
--- Kraj citata ---
UMC je upravljac motornog camca ... mislim da je limit izmedju 12-16 tona ..
SKIPPPER je upravljac broda do 100 tona
ti kapetatni koje pominjes guraju bodove od minimum 500 tona pa do 2000 .... mislim da je za to potreban brodarska skola pa na dalje ... a to se sve vodi na one stare EX yu dozvole... a kako su pravno uredili ne znam ... mozda preko onih MATRIKULA ili nekih drugih medjuanrodnih dokumenata ...
pogledaj link i videces da Srbije nema ni za jednu klasu ..
--- Kraj citata ---
Lepo objašnjeno, ja sam tu išao logkom da ako neće da ti priznaju dozvolu za upravljanje čamcem kako onda da ti priznaju dozvou za upravljanje brodom. a0335
Elem Kapetane, pominješ EX YU dozvole, šta je sa ljudima koji ovih dana završavaju te škole i idu da stažiraju? YU odavno ne postoji ...
Samo da se nadovežem za potrebnu kvalifikaciju - Koliko sam ja upućem po završetku brodarske škole si poručnik pripravnik, posle godinu dana pripravničkog staža si poručnik a posle dve godine ukrcanja stičeš pravo da polažeš za kapetana.
--- Citat: broker975fx 02, 11, 2012, 21:52:09 posle podne ---Pa kapetan je čin a za to je potrebna škola i boravak na brodu, to bi sigurno znao Goran, prošle godine kada sam bio okačen za fensi tanker kapetan je bio baš pravi, mislim da mi reče da je završio pomorsku akademiju negde u Hr. Sa druge strane bio sam okačen i za neki šlep sa šljunkom i taj što ga je terao teško da je imao i treći stepen. E sad možda je razlika što ovaj šlep ide od Srebrnog Jezera do Bečeja - znači lokal a ovaj tanker je čorbu vozio iz Ukrajine
--- Kraj citata ---
Za pomorske brodove treba fakultet a za rečne izgleda samo praksa. cap
Kapetan:
--- Citat: Duka 02, 11, 2012, 22:44:18 posle podne ---Za pomorske brodove treba fakultet a za rečne izgleda samo praksa. cap
--- Kraj citata ---
mislim da za obe trebaju fakulteti ... mada Srbija je to ...
Duka:
--- Citat: Kapetan 03, 11, 2012, 00:10:39 pre podne ---
--- Citat: Duka 02, 11, 2012, 22:44:18 posle podne ---Za pomorske brodove treba fakultet a za rečne izgleda samo praksa. cap
--- Kraj citata ---
mislim da za obe trebaju fakulteti ... mada Srbija je to ...
--- Kraj citata ---
Poznajem jednog kapetana pa znam da za rečne ne treba za to sam siguran.
Navodno se položen kapetanski ispit (da ga tako nazovem) računa kao viša škola - za tačnost ove informacije ne garantujem.
STG:
Za sticanje zvanja kapetana na reci nije neophpdna visoka/visa strucna sprema,vec srednja brodarska skola i dovoljno staza/ukrcanja na brodu unutrasnje plovidbe.
Pored ukrcanja polazu se strucni ispiti pred komisijom kapetanije,tj ministarstva za ko zna sta...
STG:
Od pre par meseci su uvedene te tri kategorije,ispit za radar i dtanicu postoje odavno i jos uvek su na snazi,sve je objavljeno u Sl Glasniku.
Za ostale kategorije ce se vremenom pokazati kako to sve funkcionise.
I da,bitan momenat,zapovednik broda na kracoj liniji(Ram-Beograd,prevozi pesak)nije nista manje odgovoran od kolege koji je na duzoj liniji i prevozi gorivo.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju