"ja sam zeni rekao da hocu cetvrto dete,da uzmem od drzave 400000 din i za sve pare da kupim pentu." - kacintata na chatu
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Svaka čast njemu kada je sa svim ovim klincima i vučjakom samostalno krenuo u neku ovakvu avanturu. Nimalo naivno.
Citat: Kabe 23, 06, 2019, 17:30:15 posle podneSvaka čast njemu kada je sa svim ovim klincima i vučjakom samostalno krenuo u neku ovakvu avanturu. Nimalo naivno.Mogao je ladno da krene i bez psa, jer ovo je za nekoga uzivanje, ali za psa je pravo mucenje...
Bas lepo. Necu da Off-ujem, ali imam troje dece, neku skipersku dozvolu, "ponesto" sati na vodi i znam da se u praksi pokazalo da se u 99% slucajeva dave-plivači ili poluplivači! Uz taj prevrtljivi kanu, opasnost od ogromnog psa u vodi koji je premoren (jadan pas, pogledaj mu izraz lica) i grabi za nešto da se odmori (kandže, zubi, prevrće kanu, hvata se za dete u vodi...) sva deca moraju da imaju prsluke, a poželjno bi bilo i da ga ima otac. U prevrtanju, ispadanji itd. nastaje panika, dezorijentisanost, može da se udari glavom u nešto, da se udahne voda...