E moj Dule,vecina Srba i dalje veruje u deda mraza,sto se vidi iz prilozenog.Da je dulic oliver ostao na vlasti,ko zna,ovo bi verovatno proslo,mada nisam siguran da nece,dobro je zamaskirano,i mnogima se cakle oci jer vide da su na domaku cilja.Cilj je upravo to,sto im pise na sajtu,bez skrivanja,jer imaju podrsku vlasti i moze im se.Samo,citam sve ovo,i ne mogu da razumem,da li smo mi,sa foruma,toliki magarci da se uopste upustamo u raspravu sa doticnom firmom,jer,ona ce i to da iskoristi,negde,kao,bila je demokratska rasprava i vecina podrzava projekat i nasu firmu,nije sala,najaci forum ladjara,bre.Misljenja sam da treba povesti akciju,konkretnu,da se osujeti privatizovanje ostrva,zahtevati dopisima i peticijama,da se izjasne nadlezni sta smatraju za prostor od opsteg interesa.Ako im prodje na mala vrata ovo sa ''paradajzom'',bojim se da slede i ostale ade,sto rece Dule,koji je,inace,od pocetka 100 posto u pravu,ma koliko se drugi ljutili

.Ocito je da je ''eko stedisa'' probni balon za javnost, po principu kuvanja zabe,pa onda udri dalje.Nije ''stedisa'' sam u ovome,ima on zaledjinu.Padose '' mishkovic i sin'',pa moze i jedan ''shtedisha'',naopako da napravi sve ono sto planira, sacuvaj boze i sakloni.