" ...MAGNUM EST STARE IN DANUBII RIPA ...VELIČANSTVENO JE STAJATI NA OBALI DUNAVA (Plinije mlađi)" - by Skipper.rs
0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.
Zoki, proci cu tu ujutru, jel mogu da ti ubacim negde zastavicu na brod ( a da me ne upucaju) :)
Citat: captjerry 03, 05, 2009, 00:20:32 pre podneZoki, proci cu tu ujutru, jel mogu da ti ubacim negde zastavicu na brod ( a da me ne upucaju) :)ujutru je camac jos na adi u marini naverujem da cu da poranim
Captjerry,molim te ostavi nekome na Vajsu, moze i u restoranu, samo kazi da je za Jovana. Ja cu stici kasno popodne, pa ako bude tamo bude, ako ne onda drugi put.Pozz.
U koje vreme i gde na Savi,idem malo do Baricke ade i Kolubare,pa bi mogli svi zajedno da popijemo nesto.Zastavicu imam
Sto se mene tice 3 maijce i 2 kacketa!Za babu XXXXL ako ima!Kada vidi ovo bicu ubiven!! :wild:
Citat: deda 13, 06, 2009, 12:20:35 posle podneSto se mene tice 3 maijce i 2 kacketa!Za babu XXXXL ako ima!Kada vidi ovo bicu ubiven!! :wild:Potrudi se da ne vidi, inace :aikido: do :skull:
Ih, samo da imam njen broj. :dance1: :yahoo:
Ma, salim se bre, sta se palis ko HEPO kocka. Brisi to, moze neko drugi javi a ja n*ebem. :police: