I ja sam za ovu duletovu varijantu samo mislim da moze da se nadje jeftinije mozda neko sije a mozda i kod kineza. E sad kvalitet to je tesko naci i ja sam kupovao za firmu pa se svaka treca isteglila i deformisala.Treba se malo raspitati kod ovih sto siju.
Ja sam mislio da kupim sebi mornarsku majcu i da sa njom idem na vodu to je bas fora i zamisao mi je da nadjem sto jeftinije i da ih imam par komada i da ne razmisljam da li cu da ih isflekam na motor ili da je pocepam ,....a opet da izgleda lepo.
Da budem iskren vise bih voleo da ta mornarska koju cu nositi i ovde i na moru ima logo moja ladja pa da se svuda reklamiramo i budemo prepoznatljivi.
Zamislite nas 280 ajd da kazemo 200 u mornarskim majcama pa to bi bio sou vozis dunavom ili savom pa malo malo pa mornarska majca . . . mislim da je to bolja fora od cisto belih pa nek bude skuplje i 200-300 din ali je to prava stvar i pravo obelezje, s tim sto bih ja u toj varijanti stavljao logo samo napred i mozda da bude neke zlatne boje kao sto je obicno vezeno na mornarskim majcama,.... samo predlog. Sto vise ideja to bolji proizvod . . .