Opšta...Tu smo... > POTRAGA ZA UKRADENIM STVARIMA I MOTORIMA
Mislim da je ukraden....
Jason:
Zorter, BRAVO! hi 114
petar_kozic:
Sve pohvale za Zortera.
Lepo neke rece ovde, da je neciji motor ovde sa foruma ljubili bi ga u dupe.
Da svi ovako radimo, mozda bi nam bolje bilo.
A, taj sto je kupio motor na buvljaku bez papira i za pet puta manju cenu mora da bude vise od Francuske sobarice da ne zna da je motor ne legalan.
zorter:
Stvarno mi nije bila namera da bilo koga cinkarim, niti sam to u zivotu ikad radio. Ali da sam isterivao pravdu, jesam. Mogao sam, da sam hteo da komsiji crkne krava, pozvati nase recne policajce (imam njihove mobilne telefone) i prijaviti sumnjivu rabotu. Ali nije mi bio cilj da bilo kome unistavam zivot. Ako su nekom bile preko potrebne pare (mozda, ne daj Boze, za lekove), moglo se desiti da je dao motor ispod cene. Ko bi zeleo takvom kupcu da natovari policiju na vrat? Ja ne bih. Ali, ako je neko od nasih drugara i clanova ostao bez svog ljubimca, sigurmo teskom mukom stecenog, e to vec nije u redu.
Neko rece, "pa nece ga moci registrovati". Ma, ovde se ni motori ni camci ne registruju. Za koji kilometar uzvodno/nizvodno, niko nece registrovati camac. I tako je vec decenijama. O kontrolama recne policije, nema ni govora. Vise ni camac nemaju. Oduzeli im iz republickog MUP-a i predali nekom drugom gradu. Kazu, njima vise treba.
Lepo sam rekao da nikakve informacije necu dati nikom drugom osim policiji, jer ja nemam strah ni od postenja ni od pravde.
Samo ne mogu da shvatim toliko polemisanja oko toga da li je u redu sto sam i kako sam ovo uradio. Sto rece Petar, "da je neciji vas motor, bili bi mi zahvalni".
Ok, ubuduce i da znam ciji je motor u pitanju, cutacu kao zaliven, jer sam ljubomoran sto je komsija kupio jeftin a kvalitetan motor.
Oooooooooo Srbijoooooooooo sajkaca
bugi:
Prijavio bi ih pa makar se do kraja zivota tukao sa pola komsiluka 4587 ne bi zalio ni batine ni robiju ali bi im preselo
Dokle god u ovoj drzavi sve bude radjeno na kombinaciju i na dodjem ti bicemo jadni svi
A ti ugledni,casni,posteni ljudi koji se bave kombinacijama sudbinu nam kroje
Metnem ja lepo sve te lopove na ..... olos jedan smrdljivi
barbanesa:
Kako vas bre nije sramota?
Jedva ste docekali da Zorter nesto kaze na forumu pa vecina po njemu,a on covek ni kriv ni duzan..
Zortere ikono svaka cast na trudu.. llll llll king king
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju