Opšta...Tu smo... > POTRAGA ZA UKRADENIM STVARIMA I MOTORIMA

Mislim da je ukraden....

(1/5) > >>

zorter:
Prosli vikend je komsijin kolega u Pancevu na buvljaku kupio ispravnu Yamahu 9,9 (4T), za 250 eura.
Ne verujem da je mogao da je kupi za te novce ako je regularna. Taj koji je prodavao sigurno ne zna kako se krecu cene, a i verovartno je hteo da je se sto pre otarasi.
Ne znam kako se zove taj covek, ali znam gde stanuje, pa ako je neko u vreme ledohoda ostao bez ovakvog motora...... podatke cu dati policiji.

ZNACI:

Ne tvrdim vec sumnjam, da je u pitanju nelegalno posedovanje istog.

Sinke:
 Ovo je ona narodna "Da komsiji crkne krava" . Sta krivo ti sto je covek dobro prosao sa Yamahom pa hoces da ga strpas u aps? Svasta cime se bave ljudi.U redu da je neko prijavio da mu je nestao motor,ovako nevidim svrhu da zajebavas coveka samo na konto predpostavke.

srsa:
Из овога што је Зортер објаснио, лако се може закључити да се највероватније ради о краденом или на други начин несталом мотору. Уколико је то заиста тако, подсећам да неко највероватније пати за наведеним мотором, којег је можда купио на једвите јаде од цркавице коју је дуго скупљо, и онда остао без њега. Такође подсећам  да је у том случају тај "продавац" или лопов или помагач, а такође и  купац је куповином таквог мотора без папира, за очигледно нереално ниску цену, највероватније извршио кривично дело прикривања. Уколико се заиста за наведеним мотором трага(а то ће се врло лако утврдити уколико је прави власник пријавио крађу или нестанак), тај купац ће не само остати без мотора, него и без пара које је дао за исти, а узгред ће "зарадити" и кривичну пријаву.

Синке ово није случај о "комшији и крави" нити о завидности, већ се ради о савесности нашег члана.  А можда се баш ради о мотору неког од наших чланова. 

И на крају, претпостављам да је већина оних који су остали без мотора и друге опреме, без обзира на начин, пријавили нестанак, а управо из оваквих и сличних начина да до тих својих предмета поново дођу.   

zoke:
Auuuu Zorteru ,covjek prodaje motor i ti sumnjas da je nelegalan-maznut,drpit,ukraden,i trazi 250 evra ,a ja sam ti motor dao dzaba selva 35 e u mene nesumnjas ili si 100% siguran da sam ga maznuo  kgk kgk clap clap

deda:
Za te pare moze da ga proda samo neko kome pare hitno trebaju , recimo zavisnik od opijata! Lopov to nebi iznosio na pijacu jer je poznato da na buvljaku redovno ima policije u civilu i neverujem da bi im tako nesto promaklo!! Sad sta je ovde u pitanju , ko zna! Vreme ce pokazati , a Zorter ce sad imati gomilu poziva i dobro ce proci ako ga komsija ne prebija sta god bilo u pitanju!!

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju