Nautika opšta... > EKOLOGIJA

EKO POKRET STEDISA

<< < (16/42) > >>

poljo:
Misko moj , kod nas je to islo ovako . Prvo opstina ,pa vodoprivreda , pa jos nekoliko dozvola kako drzavnih(fuj) tako i opstinskih pa tek onda prvi ponton vezan za obalu . Od zahvata na samoj obali bilo je krcenje sikare, kosenje, kupljenje otpada, stepenice od betonskih blokova(ne betonirane pa su pokretne u svakom momentu) . Redovno izmirivanje obaveza i ostalih davanja ko god da zatrazi od vlasti je obavezno. Sve iz djepova privatnih a nadoknada od pojedinca je nedovoljna i za prosto obnavljanje ali Zoka hoce nije komercijalno pa... Znaci ...ako se ja ove godine prijavim na licitaciju i dam 100 dinara vise od tebe onda ja mogu da vezem brod na to mjesto ? Interesantno.

Kapetan:

--- Citat: Dule  11, 12, 2012, 13:48:52 posle podne ---Poljo... krčenje šipražja da bi se posadile ruže je lepa stvar i nije uzurpacija već ulepšanje obale. Krčenje šikare da bi se posadila marina jeste uzurpacija

--- Kraj citata ---

dule to je nasip u gradu ... podseca na Ikin vez u Titelu ...

poljo zasadi i ruze ! al one bez trnova kad krene bauljanje na obalu da se covek ne povredi :)

marke:

--- Citat: Dule  11, 12, 2012, 13:36:05 posle podne ---A Marketov citat me oduševio.

Ko je konstatovao ovo: "Stenka je takodje na delu gde se iz Mirijevskog potoka... "  sajkaca

--- Kraj citata ---

Jes brate i ja lupam... lapsus linque mislio sam Topcidersku reku.

Kapetan:
men se cini da cemo pored F odeljenja dobiti i militantni ogranak koji ce da pali i zari po obali objekte  oops

sale.m79:
Prijavljujem se za piromana

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju