Nautika opšta... > EKOLOGIJA
EKO POKRET STEDISA
poljo:
Misko moj , kod nas je to islo ovako . Prvo opstina ,pa vodoprivreda , pa jos nekoliko dozvola kako drzavnih(fuj) tako i opstinskih pa tek onda prvi ponton vezan za obalu . Od zahvata na samoj obali bilo je krcenje sikare, kosenje, kupljenje otpada, stepenice od betonskih blokova(ne betonirane pa su pokretne u svakom momentu) . Redovno izmirivanje obaveza i ostalih davanja ko god da zatrazi od vlasti je obavezno. Sve iz djepova privatnih a nadoknada od pojedinca je nedovoljna i za prosto obnavljanje ali Zoka hoce nije komercijalno pa... Znaci ...ako se ja ove godine prijavim na licitaciju i dam 100 dinara vise od tebe onda ja mogu da vezem brod na to mjesto ? Interesantno.
Kapetan:
--- Citat: Dule 11, 12, 2012, 13:48:52 posle podne ---Poljo... krčenje šipražja da bi se posadile ruže je lepa stvar i nije uzurpacija već ulepšanje obale. Krčenje šikare da bi se posadila marina jeste uzurpacija
--- Kraj citata ---
dule to je nasip u gradu ... podseca na Ikin vez u Titelu ...
poljo zasadi i ruze ! al one bez trnova kad krene bauljanje na obalu da se covek ne povredi :)
marke:
--- Citat: Dule 11, 12, 2012, 13:36:05 posle podne ---A Marketov citat me oduševio.
Ko je konstatovao ovo: "Stenka je takodje na delu gde se iz Mirijevskog potoka... " sajkaca
--- Kraj citata ---
Jes brate i ja lupam... lapsus linque mislio sam Topcidersku reku.
Kapetan:
men se cini da cemo pored F odeljenja dobiti i militantni ogranak koji ce da pali i zari po obali objekte oops
sale.m79:
Prijavljujem se za piromana
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju