Nautika opšta... > EKOLOGIJA

EKO POKRET STEDISA

<< < (2/42) > >>

marke:
jesu cistili prosle godine ali sta se sad desilo, vise to nije bitno? sha

Kad pocne prevoz kupaca do Paradajza hoce li cistiti za njima kad se vrate i ostave haos?  no125

Gde je parking koji treba da primi sva ta dodatna kola kojima ce dolaziti kupaci?  4588

Ko ce da bude spasilac na "plazi" na Paradajzu, voda je jako brza a konfiguracija dna se menja i ima trave koja moze da se umrsi oko nogu kupaca i uplasi ga.   sos6

Nazalost cini mi se da se misli samo na korist koju ce ostvariti prevoznici koji ce kupace prevoziti.   25648

Da li ce ako se neko udavi samo tiho skinuti tablu "Projekat opstine Palilula"?  oops

Kapetan:

--- Citat: bugi  04, 04, 2012, 08:52:11 pre podne ---Stoji da po velikom vodostaju tu covek moze da se zezne opasno a ko za djavola masa ljudi se tu parkira da peca.
Njihov je trip da sve sto izgrade na ostrvu bude od materijala sa samog ostrva ili sta voda donese a da je ekoloski
Zato i jesu pravili od drveta

Nego jesi li ti primetio da se nastavlja zatrpacanje Huje
I nocu se vide narandzaste rotacije na kamionima

--- Kraj citata ---

i od drveta moze da se napravi plutajuci ponton, pravili ljudi vekovima pre nego su se pojavili burici ...

jesi siguran sto se zatrpavanja tice ? ja ne primetih da je negde trava prekrivena sutom ? a moguce je da odvoze sljunak peskara radi ko luda

@marke , iskreno mislim da nema nista od tih kupaca, al ajd videcemo ...

espresso:
ove automobilske gume su bas ekoloski materijal  4588

Kapetan:

--- Citat: espresso  04, 04, 2012, 11:33:40 pre podne ---ove automobilske gume su bas ekoloski materijal  4588

--- Kraj citata ---

nadjene na ostrvu  jh  mada nista pametnije mi ne pada na pamet sto se tice tog pristana ...

espresso:

--- Citat: Kapetan  04, 04, 2012, 12:06:38 posle podne ---
--- Citat: espresso  04, 04, 2012, 11:33:40 pre podne ---ove automobilske gume su bas ekoloski materijal  4588

--- Kraj citata ---

nadjene na ostrvu  jh  mada nista pametnije mi ne pada na pamet sto se tice tog pristana ...

--- Kraj citata ---

bokobrani na ladju a gume na otpad  ok

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju