Nautika opšta... > EKOLOGIJA
EKO POKRET STEDISA
goran petrovic:
Znam ko je skrenuo paznju g.Cvetkovicu na taj problem taj isti sto ga je proganjao dok je imao satro neku vlast na marini....Da li znate ko je hteo da dovede brod carpe diem(cuvenog postenog coveka) na paradajz?ne znate?pa raspitajte se.Onda bi sigurno bilo pica i pljeskavica......Ajde ja nista ne radim pa kucam ali ljudi sta vi radite?ili ste u penziji ili ste prebogati,druge nema kada mozete toliko da polemisete.
poljo:
--- Citat: goran petrovic 07, 12, 2012, 14:34:41 posle podne ---Znam ko je skrenuo paznju g.Cvetkovicu na taj problem taj isti sto ga je proganjao dok je imao satro neku vlast na marini....Da li znate ko je hteo da dovede brod carpe diem(cuvenog postenog coveka) na paradajz?ne znate?pa raspitajte se.Onda bi sigurno bilo pica i pljeskavica......Ajde ja nista ne radim pa kucam ali ljudi sta vi radite?ili ste u penziji ili ste prebogati,druge nema kada mozete toliko da polemisete.
--- Kraj citata ---
Ima se moze se ... ako budes i ti dobar , kad porastes, mozda postanes kao mi
zoki novus:
I ja bi voleo da znam ko je ukrao daske i napravio ponton!
Do duse ne sporim da je korisniji od terena za bocanje al ipak bi voleo da znam.
Posto nisam jedini koji je neobavesten a radoznao zamolio bi Vas koji znate da i napisete!
Bila bi to korisna informacija za sve koji poseduju daske, unapred hvala°!
Kapetan:
ja sam protiv uredjenja Paradajza, ima ljudi koji to vole... sve se urbanizuje dosao na red i na Paradjz.. ok neko misli ovako neko onako ..
preko Gorana pozvao sam i g Ziku da se ukljuci u raspravu ... cenim ekoloski momenat koji je pokret stedisa doneo rukavcu ...
drago mi je sto nisam imao nista oko uredjenja paradjza, ali isto tako mi je zao sto nisam ucestvovao u ciscenju ...
zoki novus:
I ko je zapalio zito?
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju