Nautika opšta... > EKOLOGIJA

EKO POKRET STEDISA

<< < (8/42) > >>

goran petrovic:

ha,ha pa ljudi smesni ste....da li stvarno mislite da su tu ulozene tolike pare?da li vi mislite da je drzava bas tako darovita???A to sto je neko ukrao teren pa daske iskoristio da napravi ponton na marini karaburma to je njegova bruka a ne Zikina,nije Zikina bruka sto su mu osobe kojima je pruzio ruku i omogucio posao krale benzin,te iste osobe sto ga pljuju....A covek je sposoban i mnooooogo pre ekologije pronasao je svoj profitabilan posao ,zalosno je sto u ovoj zemlji ljudi misle da sve mora da se radi zbog novca,sekretarijat za zastitu zivotne sredine jeste dao neki novac ali da li mislite da je vreme besplatno?Svi vidite EKO POKRET STEDISA jer covek nesto radi a da li ste culi za cuveno udruzenje"eko patrola" ja sam ih video ali par puta kako obucavaju ljude da skijaju...da li oni nesto grade,rade,ruse,razgradjuju ili prodaju maglu....za mnoge ni ne znate da postoje ali ljudi koji rade vidi se pa normalno opletite po njima iz rashladjenih soba i restorana dok neko za vama cisti otpatke za sitnu lovu:

goran petrovic:
 U pravu si.E covece...zamisli ukrali daske od terena za bocanje i preko puta na marini karaburma napravili ponton i pricaju o ekologiji.lopovima i bogacenju od paradajz ostrva....Cisto je lepo,tisina malo pica,rostilj i lepo proveden dan....To je i zamisljeno da moze da plavi a kada se voda povuce da ostane sve isto ali niko nije racunao na ljudsku zlobu i lopove... 25648

Kapetan:
ta EKO PATROLA je meni u nivou mitologije... svi smo culi da postoje ali ih niko nije video ...

goran petrovic:

--- Citat: Kapetan  07, 12, 2012, 14:16:49 posle podne ---ta EKO PATROLA je meni u nivou mitologije... svi smo culi da postoje ali ih niko nije video ...

--- Kraj citata ---
Ljudi brkate pojam,covek nije ni komunalni policajac,ni recna policija ....Vi znate ko je ukrao daske i napravio ponton u marini karaburma  a sve sto se desava redovno znam da se prijavljuje opstini  a na marini karaburma ima camac gospodin Predrag Divac iz opstine Palilula i on je verovatno upoznat sa svim desavanjima...Sta ocekujete , senzaciju? da neko ide i tuce one sto su napravili kucice na ostrvu,ukrali daske,bacili kondome....Pa reagujte VI to je i Vase....Kako Vas nije sramota  da ogovarate coveka....imate svi verovatno njegov mobilni....svi ste vi sjajni a kada Vam je frka i potrebna pozajmica ne zovete te sa kojima pijete  i cesete jezik  i njega blatite nego njega krisom 25648....Pa da niste culi za eko patrolu  jer nista ne rade a pare su mozda i vece dobili...

goran petrovic:
P.S.Nista nije licno i nije upuceno Vama nego uopsteno

Pogresno si citirao text pa ti ispravljam poruku, i ostavljam deo koji je dodan. Da ne bude zabune nije cenzura nego tehnicko pitanje   - Kapetan

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju