Nautika opšta... > EKOLOGIJA

EKO POKRET STEDISA

<< < (7/42) > >>

zoki novus:
Dule nije na Paradajzu na Rabu!

Kapetan:

--- Citat: Zvonimir  05, 12, 2012, 21:33:57 posle podne ---Ove godine pravili su teren za bocanje. Dodje covek razvali sve i odnese materijal da pravi ponton. Mi koji smo stalno tu skrenemo paznju na to gospodinu koji vodi Eko pokret i kazemo mu ko je odneo materijal i gde je, a on ce na to {vi bi trebali da pazite na to), samo sto nije rekao nek razvaljuju da imamo sta raditi i sledece godine. Nego kad procesljaju krupne ribe trebalo bi se pozabaviti i kederima, pa tu se trose nasi novci.

--- Kraj citata ---

ja nisam za urbanizaciju paradajza da ne ulazim sad u pricu , ali ako si koristio to sto je napravljeno tu red je bio i da zastitis te objekte...

bugi:
Meni je ovo leto na paradajzu bilo super. Svaki dan druzenje,pecanje,kupanje. Nije daleko,nema puno ljudi (u principu svi se poznajemo),cisto...
Ako vodostaj bude u granicama normale i sledece prolece - leto ce tamo biti super

dalibor:
 Malo roštilj,malo kotlić.Izvedeš neke prijatelje koji nisu nikada doživeli takav fazon.Čisto je ,odmah iza ćoška je.Sve u svemu  ok.
Bilo kakvo veće ulaganje bi nestalo preko večeri.
Neko je video kako to treba da izgleda,negde tamo u belom svetu.Ali ovo je Srbistan, tako da je ovde sve privremeno.

Zvonimir:
Dule moram da pojasnim jednu stvar, a to je da nije pitanje da li trerba ili ne teren za bocanje vec ako se nesto uradi novcem iz opstinskog budzeta onda taj koji ga je napravio mora i da ga cuva sa svima nama zajedno. Ovako mi lici na razbacivanje, a mozda je jedan deo novca mogao da ide na  ciscenje ulaza u rukavac. Uredjenje Paradajz ostrva ima korisnih strana i trba ih istaci kao i ono sto se uradi a ne koristi.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju