Nautika opšta... > EKOLOGIJA
EKO POKRET STEDISA
zikica cvetkovic:
--- Citat: Dule 16, 12, 2012, 17:57:07 posle podne ---I zar table "pazi, sadnice" nisu uzurpacija dela ostrva? Time ste ograničili pristup svima. Po kom pravu?
Eto, to su konkretna pitanja a konkretnih odgovora neće biti kao ni do sada.
--- Kraj citata ---
a ti si baš hteo da gaziš po sadnicama kao pravi zaštitnik životne sredine! e moj Dule. Nego ja sam se predstavio punim imenom i prezimenom predstavi se i ti glupo ja da pričam sa pseudonimom valjda se ti tako hrabar nećeš kriti iza njega
poljo:
Aman sto zenu potezes koja nema pojma ni da postojis .? Tako su isto i strucnjaci smislili da ce cverglan da bude odlicna privredna riba . Malo po malo unististe sve sto je nase da bi vi imali svoje .
Ajd tuzi i mene posto i ja kazem da si klipan koji hoce da se obogati od jadne drzave i da poslije izigravas facu . Ajd molim te
zikica cvetkovic:
--- Citat: Dule 16, 12, 2012, 17:54:51 posle podne ---I ko je odobrio da radnici plaćeni za čišćenje djubreta sade medju vrbe neke druge vrbe ha
Zar to nije zloupotreba?
--- Kraj citata ---
Dule, baš sam razmišljao da li da ljude uputim na sajt (koji ovih dana hoću da ažuriram pa će biti još noviteta) ili da ovde prebacim fotografije o radovima i planovima koji se izvode a ti mi otkloni dilemu. još ćeš ti biti moj najbolji PR samo da se ne gubiš u prevodu bio bi već sad odličan cap
zikica cvetkovic:
--- Citat: poljo 16, 12, 2012, 18:36:49 posle podne ---Aman sto zenu potezes koja nema pojma ni da postojis .? Tako su isto i strucnjaci smislili da ce cverglan da bude odlicna privredna riba . Malo po malo unististe sve sto je nase da bi vi imali svoje .
Ajd tuzi i mene posto i ja kazem da si klipan koji hoce da se obogati od jadne drzave i da poslije izigravas facu . Ajd molim te
--- Kraj citata ---
sa ženom sam imao dva sastanke na tu temu a ti poljo što voliš da sufliraš iz drugog reda (zovi samo zovi svi će sokolovi za češanje jezika, nedo bog posla život dati) nemoj da si prost kad već pozivaš na kulturu dijaloga a možeš i da se predstaviš. vidiš dule brani ostrvo a i ne zanima ga to isto ostrvo, možda tebe zanima nešto drugo osim da mu budeš Sančo Panza
Kapetan:
imao sam neku zdravstvenu intervenciju pa me nije bilo par dana ... evo deo po deo kucam dok citam
@Bugi kapetana na ostrvu nema jer ne zeli da bude deo Lida Visnjickog... ostrvo je trebalo da bude prirodno a ne civilizacijsko, ajde reci mi da ti je sada bolje i lepse nego pre ove urbanizacije ? ... jedino sto se slazem jeste ekoloski aspekt ...
@Zikica , da moguce je bez para izneti PET ambalazu iz prostog razloga sto postoje firme koje rade odkup iste (reciklaza) i tu je zarada sasvim lepa ...
1 sadnja trske koja nije sa nasih prostora na podrucje rukavca i ade huje je cisto prizivanje ekoloskog akcidenta ...
@Goran Petrovic ... da ti si ili PR ili imas Stokholmski sindrom .. posto iza cele price stoji STEDISA DOO pogledaj lepo ko je vlasnik na APR-u ...
@zika prvo ruzno je sto novcem placate tudja usta , to ne dolikuje nikome .. postavio sma vam par pitanja ni na jedno niste odgovorili , da li mozete da odgovorite
1 Sta planirate sa kolonijom labudova i galebova na donjem spicu Paradjza gde ste predvideli plazu
2 St planirate sa vrbama i sibljem a gornjem spicu posto tu plaza nikada nije bila
sad bih dodao jedno krucijalno pitanje podeljeno u vise manjih
zasto mislite da je vasa vizija iznad svih nasih ? zasto mrzite prirodu i zasto je prilagodjavate vasim zeljama ? odakle vam pravo da u ime svih nas odlucujete o sudbini paradajz ostrva ?
@zikica ciscenje rukavca ne kosta 9 miliona nego 1milion evra Nikolau tehnologijom koja je dobila nagradu u Briselu, ali vama izgleda manja cifra ne odgovara jer je ispod vase...
@Zikica , pozivate e na istrazivanje "fakluteta Singidunum", zasto ne kazete da je vlasi Ljubisa Buha Cume, posto kosta istrazivanje tamo ? http://www.vreme.com/cms/view.php?id=890227.... lepe ste istrazivace nasli ... sram vas bilo....
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju