E, ovako treba... > Elektro motori u nautici i ...

Linije Isplativosti za prelazak na generator/elektromotor

<< < (28/30) > >>

Luka TEMA:

--- Citat: Dule  08, 02, 2013, 23:58:54 posle podne ---
Pa važno je za onog ko ne bi da kupuje kompletnu propulziju od vas.
Recimo.. imam agregat od 30 kw i treba mi motor.
A ne bih da AC pretavaram u DC jer je to više održavanja i više elektronike o kojoj treba brinuti.
Dakle, da li vaši motori mogu raditi na trofazni AC agregat ili ne?
Zašto bi morao vas agregat.
Sad vidite zašto korisniku nije svejedno.
Nautičari vole da mogu sami da održavaj svoj brod i sve na brodu. To vole a ono što moraju to je da u dušu poznaju svoj pogon.
Meni bi bilo baš glupo da ugradim motor a da nemam pojma da li je AC ili DC. Da li mogu da ga priključim na baterije i kako, da li mogu direktno na običan mali generator ako glavni otkaže....
To je pitanje bezbednosti a ne obrazovanja.

--- Kraj citata ---

Dule, ti si jedan od rijetkih koji ne želi "ključ u ruke".
Danas većina korisnika želi kompletan sustav koji je 100% funkconalan i kompatibilan,
te nakon kupnje ne moraju sami podešavati i gubiti vrijeme na to.

Da, naši motori sa kontrolerom mogu raditi na trofazni AC agregat!

ПЕЦОВ:
gosin luka,nisi pazljivo citao postove.ovde se gleda kako bi moglo,nekako,od stare ves masine napraviti pogon,il npr spojiti anlaser i kompresor od frizidera.kontroler od daljinskog za video i tako ti saveti.to ,kupis ceo sistem,pa ti ljudi jos ugrade-mozda u madjarskoj.    456     f85    h44    ha    25648

Slovenac:
ja nisam poznavalac tog pogona,ali mislim da su Dule i Zorter u pravu. pročitao sa ovde podatak,ovako-motor je trošio 16lit goriva na sat,posle prelaska na novi sistem pogona troši 4lit goriva na sat,mislim šta reći osim super

Slovenac:
ako je polovni motor trofazni dobar da li može da  ostane,ili mora taj PM motor. 114

poljo:
E sad vec govorite meni prihvatljivim jezikom pa Vas cak i ja razumijem . I , hm , pocinje da ima smisla .

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju