Nautika opšta... > Iskustva sa vode

Opet Gliseri Vs Deplasamnci pa malo i o sikljama i jedrilicama SPOJENO

<< < (32/36) > >>

Kapetan:
samo nemoj da si ZUT oblak, on nosi kisele kise :)

STG:

--- Citat: SALE NB  04, 04, 2012, 13:59:17 posle podne ---Barem se rasprava vodi o temama dostojnim jednog nautičkog foruma, a ne o kobasicama, Stanku  i utabanavanju nekog nedužnog ostrva! ha ha ha

--- Kraj citata ---
Sta je Sale hteo da kaze?  sha

SALE NB:

--- Citat: srsa  04, 04, 2012, 18:30:02 posle podne ---И на крају шта је паметније купити новијег Мерцедеса 300 класе Ц или нову Дачију Степвеј? И ко ће од  власника ових аутомобила више уживати у вожњи?  sha  sha  sha

--- Kraj citata ---

Vlasnik Mercedesa... do prve registracije, posle toga će mu presesti vožnja, onda će više uživati vlasnik Dačije!

SALE NB:
Ma ja bre mogu argumentovano da pobijem svaku svoju argumentaciju! sajkaca
Vi meni uopšte ne trebate! Mogu ja to sve sam! ha

Misho, ne otkrivaj insajderske informacije, to ti je ovde najveći greh! 114 kgk

njegos68:

--- Citat: SALE NB  04, 04, 2012, 20:49:09 posle podne ---
--- Citat: srsa  04, 04, 2012, 18:30:02 posle podne ---И на крају шта је паметније купити новијег Мерцедеса 300 класе Ц или нову Дачију Степвеј? И ко ће од  власника ових аутомобила више уживати у вожњи?  sha  sha  sha

--- Kraj citata ---

Vlasnik Mercedesa... do prve registracije, posle toga će mu presesti vožnja, onda će više uživati vlasnik Dačije!

--- Kraj citata ---
  Neće...  no125  Jer onaj ko je imao novca da kupi najnovijeg mercedesa,neće imati nikakav problem ni da ga puni,ni da ga registruje... isto kao onaj sa Dačijom,a vrlo moguće i mnogo lakše..   eek

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju