Nautika opšta... > Iskustva sa vode

Opet Gliseri Vs Deplasamnci pa malo i o sikljama i jedrilicama SPOJENO

<< < (31/36) > >>

Pingvin44:

--- Citat: SALE NB  04, 04, 2012, 17:06:33 posle podne ---Pa dobro, ispade da je Terca takođe prilično dobro projektovano korito, barem tako tvrde! jh
Iako postižu pristojne brzine, nekako ipak sumnjam da je 10ks dovoljno da se izbore sa većim talasima i jačim vetrom, ali to je moja pretpostavka.
U svakom slučaju, mislim da je u zbiru svih limenih kabinaša, više onih korita sa salvete, koja potvrđuju moju tezu, nego onih dobro projektovanih.

Izvinite što sam vas naveo da se izvinjavate!  114 stri

--- Kraj citata ---
Cekaj bre, pa ti ni sam ne znas da li nesto znas.
Neki makar tvrde i tako ispade ali mozda je tako ali ja mislim da nije tako jer oni tako ne kazu nego kazu drugacije.
Ali kako god oni da kazu ja u to sumnjam jer ne znam ni ja ali oni kazu da jeste pa ja kazem da nije.
Ali ima tamo nesto sto ja mislim i ja jedini to mislim pa je to moje misljenje samim tim i potvrdjeno.
Nisi bre ti lud nego oni sto se raspravljaju sa tobom oko bilo cega...

Misha D:
Pa, ko vam je kriv pa ste se upecali i primili na Saletovu raspravu. On kada se zainati  moze ovako danima i to paralelno na deset tema sa deset polemicara.  oops Bivsi je to administrator. pa vi sada vidite kako cete da se izvucete neozledjeni. jh roll4 Bilo je mnogo lepse i korisnije kada nam je slao odlicne slike sa Dunava iz njegovog kraja, ali sada jos nije zaplovio pa ima vise vremena za forum. 114
A i tema je otisla kompletno van espressove pocetne ideje i truda.

srsa:
И на крају шта је паметније купити новијег Мерцедеса 300 класе Ц или нову Дачију Степвеј? И ко ће од  власника ових аутомобила више уживати у вожњи?  sha  sha  sha

Kapetan:

--- Citat: Dule  04, 04, 2012, 16:44:22 posle podne ---A sto se ubedjivanja tice... nikoga ja ne ubedjujem da kupi gliser. Nego da je bolje kupiti polovan plasticni camac (recimo kao Arsa) nego da za iste pare kupi metalnu rernu kao sto je imao Kapetan.  sajkaca

--- Kraj citata ---

Che nije rerna, a prosao je poprilicno ... nazalost postao je premali za familiju ...

oblak:

--- Citat: Dule  04, 04, 2012, 16:44:22 posle podne ---
Ti mora da si neki politicar ili treniras za taj poziv  sajkaca

--- Kraj citata ---

Ovaj saziv nece proci bez oblaka...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju