Nautika opšta... > Iskustva sa vode

Opet Gliseri Vs Deplasamnci pa malo i o sikljama i jedrilicama SPOJENO

<< < (26/36) > >>

espresso:

--- Citat: Kapetan  02, 04, 2012, 17:08:53 posle podne ---
--- Citat: espresso  02, 04, 2012, 15:33:38 posle podne ---e ovo zahteva novu temu u kojoj bih mogao da napisem ponesto o poredjenju izmedju Campiona Allante 925 (gliser) i Delphia 1050 (deplasmanac)

--- Kraj citata ---

i mene zanima samo ako je Delphia u prenosti  thumbup A mogao bi i poredjenje jedrilica i Delphia e sad po kom kriterijumu al po duzini ne znam .. ali sto vise se zanimam za jedrilice to sem kobilice nalazim na vise prednosti ...

--- Kraj citata ---

Ujutro cu da otvorim novu temu i da spremim slike...

poljo:

--- Citat: Kapetan  02, 04, 2012, 18:36:42 posle podne ---salim se bre:) al bio zicer pa nisam mogao da odolim  jh

--- Kraj citata ---
Ja se ne salim ...a za zicer , znao sam dok sam pisao ali nisam mogao da odolim

Kapetan:

--- Citat: poljo  03, 04, 2012, 00:00:37 pre podne ---Ja se ne salim ...a za zicer , znao sam dok sam pisao ali nisam mogao da odolim

--- Kraj citata ---

e ovo je za NIVO http://www.mojaladja.com/forum/index.php/topic,9861.new.html#new
jedini na reci, ima nekak dusu al nicemu ne sluzi sem da se malo provozas u krug :)

meni je prelep

poljo:
A metalna siklja pola metra plica i sa aerodinamikom sporeta "smederevca" je za ozbiljnu upotrebu ?  Ajd malo fotoshopa pa stavi slike ta dva plovna objekta jedan pored drugog . Da mi malo ne podcjenjujemo sve sto nije "domace pameti " proizvod . Ovaj brodicak nije za duge plovidbe (kakve svi mi sem izuzetaka stalno upraznjavamo) . Ovo je za zezanje od 3-5 km gore dole i da ima glava gdje da se skloni ako kisa pocne . Siguran sam da je cijena ovoga ista ili neznatno veca nego dobro nam znanih strahota koje vlasnici nazivaju brodicama

HOGAR:
Ovo se zove diskutovati pomocu cinjenica  hi pljas fotka i kraj.Ama Dule,jace je od mene,jel u predjeni put ulazi i ono vucenje konopom sa obale lol lol ha

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju