Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...

Skup na sajmu nautike 2012

<< < (36/38) > >>

IKA:
Ovaj slučaj sam izgleda propustio.Znači čakali ste da ja odem pa da se vratite u kavanu.
Dobro da znam sledeći put da nekrećem prvi tamburanje 44444 44444

Arsa:

--- Citat: IKA  09, 04, 2012, 23:11:27 posle podne ---Ovaj slučaj sam izgleda propustio.Znači čakali ste da ja odem pa da se vratite u kavanu.
Dobro da znam sledeći put da nekrećem prvi tamburanje 44444 44444

--- Kraj citata ---

Ako ti je za utehu, nisi krenuo prvi.   roll4

A drugari iz Brčkog odoše tek kad je došao Dule da ih pita kada odlaze.  lol

Novus je probao da ih otera uz pomoć žene i deteta. Al jok. Na žene i decu su oguglali.  ha

Sada ostaje da im uzvratimo istom merom i čekamo da se poskidaju u pidžame. Nešto sam načuo... Ali neću ja o tome, to možda i nije istina... sajkaca

poljo:
Otisli smo svojom voljom . Tesko da bi nas neko uspjeo otjerati ... A bilo je zadovoljstvo upoznati sve primjerke administratora . Sad svi nikovi imaju i likove . A to sto si nacuo ...sapni necu nikome da kazem , Tita mi !

Arsa:

--- Citat: poljo  10, 04, 2012, 00:11:03 pre podne ---Otisli smo svojom voljom . Tesko da bi nas neko uspjeo otjerati ... A bilo je zadovoljstvo upoznati sve primjerke administratora . Sad svi nikovi imaju i likove . A to sto si nacuo ...sapni necu nikome da kazem , Tita mi !

--- Kraj citata ---

Poljo, da je po mom. Ne bi vi otišli tako brzo.  sajkaca

A ovo drugo?

Pst, u poverenju?

Juče sam čuo, al ne smem glasno da pitam... Jel' istina da je Tito umro?  eek  embarassed

zoki novus:
Opet ovaj Arsa nemoze da spava... eek

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju