Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...
Skup na sajmu nautike 2012
HOGAR:
Taman sam se naljutio sto niste svi dosli kod mene,kako sam i zvao,ali neka taz.Sledeci put dovodim i terijera,pa cete svi u vrstu,kod mene na druzenje,prvo,a ondak na sajam,cuveni lol sajkaca
HOGAR:
Morao sam da begam u 15h,a deda je mislio da cu biti ceo dan na camcu sas majstora,jbg ,da mi je zao sto se nismo videli,jeste 6589
IKA:
--- Citat: HOGAR 10, 04, 2012, 09:35:38 pre podne ---Taman sam se naljutio sto niste svi dosli kod mene,kako sam i zvao,ali neka taz.Sledeci put dovodim i terijera,pa cete svi u vrstu,kod mene na druzenje,prvo,a ondak na sajam,cuveni lol sajkaca
--- Kraj citata ---
imali smo malu polemiku, neki rekoše da nema smisla svi da nahrupimo,kao mnogo nas je.Ja sam tvrdio da hogar može da nas prihvati i da nas je duplo više.U tom momentu stigosmo do kavane i od tada zdrav razum je preuzeo konobar, a naši planovi krenuše nizbrdo.To jest jedna žardinjera slete sterase restorana k5 oops.
Mada sam ja bio za varijantu vožnje biciklima, al nautičari prevagnuše pa završismo u kavani,U stvari dve kavane...il tri , više i neznam
Kapetan:
--- Citat: IKA 10, 04, 2012, 20:47:52 posle podne ---...To jest jedna žardinjera slete sterase restorana k5 oops.
--- Kraj citata ---
NISAM thumbup
LSI:
Samo vas posmatram iz Budimpešte i mislim se: Samo kad nisam bio s vama! Zamislite da se i ja pokvarim u ovim godinama! Strašno!
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju