Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...

Skup na sajmu nautike 2012

<< < (35/38) > >>

zoke:
zaboravih da kazem svidja mi se arsina ladja  jednostavna ali funkcionalna i lagana za odrzavanje lijepe povrsine ima ,pregledna je ,teba joj dobar glanc i neznam sta je mislio sa ceradom da radi ali mislim da bi je trebao da promjeni i to je to , sve u svemu ima da se nauziva u njoj ljudski a bogami i da se napeca jer to je to sto njemu treba

srsa:

--- Citat: zoke  09, 04, 2012, 21:24:57 posle podne ---to samo dokazuje kako nam je druzenje bilo,a to sto ostali nisu bili  ili nisu mogli to je njihov problem -nas je problem bio da se razidjemo ffff

--- Kraj citata ---

На жалост, често се деси да се намере, жеље и могућности размимоилазе.  no125  no125  no125

Kapetan:
meni krivo bilo sto sam dosao preumoran i pospan :(

IKA:

--- Citat: LSI  09, 04, 2012, 19:41:21 posle podne ---
--- Citat: zica  09, 04, 2012, 18:47:17 posle podne ---tesko mora da se ponovi kgk 114

--- Kraj citata ---

Znači - "Pačija škola"!

Učio ih, učio
od srede do petka,
al' se nisu odmakli
dalje od početka.

...

Ništa više ne nauči
pačurlija ta,
nego što je i pre znala:
- ga, ga, ga, ga, ga!

--- Kraj citata ---

Ga,ga ,ga,ga////
definitivno,Zlatibor u buduće obilazim u širokom luku.Ako ovako deluje na nas starije nisam spreman na taj rizik.
U vezi sajma...
Na sajam sam došao da bih u prvom redu sreo ljude zbog kojih sam i došao.
Druženje s prijateljima iz Brčkog,beograda,sombora(apatina) i ostalih gradova u potpunosti ispunila moja očekivanja.Šta ću kad više volim da se družim sljudima nego da gledam polovna plovila koja nam predstavljaju kao deo izbora srpske nautičke industrije.
Najlepša lađa koju sam išao da vidim je Arsin-holandez.Sve rečeno ,potvrđujem,samo još Arsa da sklopi sve kockice i eto primerka za sledeći sajam. kgk
Imali smo mi raznih ideja , al nestigosmo da se stuštimo kod Hogara na lađu onako čoporativno,mada smo imali opciju da kod Duleta iznajmimo desetak biciklova ,ali kao što rekoh vremena malo a ideja mnogo, tako da smo većinu vremena proveli......ko zna zna ko nezna i netreba da zna clap h44 h44

Arsa:

--- Citat: IKA  09, 04, 2012, 22:52:55 posle podne ---
Na sajam sam došao da bih u prvom redu sreo ljude zbog kojih sam i došao.
Druženje s prijateljima iz Brčkog,beograda,sombora(apatina) i ostalih gradova u potpunosti ispunila moja očekivanja.Šta ću kad više volim da se družim sljudima nego da gledam polovna plovila koja nam predstavljaju kao deo izbora srpske nautičke industrije.
Najlepša lađa koju sam išao da vidim je Arsin-holandez.Sve rečeno ,potvrđujem,samo još Arsa da sklopi sve kockice i eto primerka za sledeći sajam. kgk
Imali smo mi raznih ideja , al nestigosmo da se stuštimo kod Hogara na lađu onako čoporativno,mada smo imali opciju da kod Duleta iznajmimo desetak biciklova ,ali kao što rekoh vremena malo a ideja mnogo, tako da smo većinu vremena proveli......ko zna zna ko nezna i netreba da zna clap h44 h44

--- Kraj citata ---

Tebe je na sajam dovelo isto što i većinu nas koji smo došli. Jednostavno neki ljudi imaju slične životne stavove i to je to.

Hvala, hvala Iko na pohvalama za brod.  llll  Iskreno, meni je zaista bila želja da na njemu sve vas ugostim i to na vodi.

I ovako je bilo super. Daće bog pa ćete svi u njega kad ga porinemo i zaplovimo.

Dobra ti je ideja za Hogara, ali video si i sam da nam je dan bio prekratak.

Posle, smo se opet vrnuli na Adu Safari pa bla, bla... Jedva nas isteraše. A da je napolju bilo hladno... Kažu da jeste, ali mi ne osetismo.  roll4

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju