Nautika opšta... > Kulinarske čarolije

Novo - za roštilj

<< < (3/3)

broker975fx:
Ako ima magnezijuma onda bi moglo da se koristi i kao anado 6589
Ne znam ali ja nekako najviše volim roštilj na drvetu pa sobno što ga sada barem ima koliko god hoćeš. U oktobru kada se sve spali onda može i ćumur ali ovo mi je kao da pravim roštilj na hepo kocki ili da palim vatru sa benzinom - što je u USA potpuno ok i svi rade.

corleone:
Jeste vulkanski kamen i ne, nema nista stetno. Ja vulkanski kamen koristim godinama na plinskom rostilju. Plin zagreva lavino kamenje a ono greje meso.

ranko latinovic:
pa ako meso ima isti ukus i miris kao na cumur,verovatno se i brze pali od cumura onda je razlika samo u brzini raspaljivanja rostilja i popijenog piva 114

poljo:
Ovo sam koristio par stotina puta i utisak je ...nema cuvene "ko se dima ne nadimi ..." nema pola dana skupljanja grancica i duvanja u zar kao kreten , nema ... a ukus isti kao i na obican drveni cumur. Sve pohvale i preporuke sa moje strane. Od ovoga je bolje samo rostilj na plin . Gledam sta sta sam napisao i dolazim do zakljucka da sam nepovratno lijen i da kad imam vremena da rostiljam necu da se trosim na trivijalnosti .Nek mu mama duva ako postoji ikakav nacin da ja ne moram .

Navigacija

[0] Indeks poruka

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju