Moji utisci nisu bas sjajni.
Probao sam jednom prosle godine, kupio u "Uradi Sam" i nikad vise.

Prvo sto pomislite gori 2.5 sata super... Pa bas i nije, jer ko ce da rostilja 2.5 sata nismo kafana.

To naravno nebi smetalo da povrsina ploca nije toliko mala da se ne moze peci vise od 3 cevapa na jednoj ploci. A ako se meso pomeri u stranu ne greje.
Zato i treba 2.5 sata da se ispece 2 kg mesa.
Ne znam od cega su pravljeni ali ima sumpora i magnezijuma na povrsini za startovanje kao na novogodisnjim prskalicama ali kad se raspali onda je sve kao na obicnom cumuru. I miris je isti kao na cumuru.

Mislim da je u pitanju jako presovana ugljena prasina koja polako gori jer nema puno vazduha u sebi.
Za male rostilje moze da prodje ali ako je veci cisto smaranje. S druge strane cena je bila takva da se moze kupiti jednokratni mali rostilj sa sve ugljem i resetkom za te pare.
Ne vredi to kupovati umesto starog dobrog cumura.

Naravno najvaznije je sta je na rostilju i cime se zaliva.
