E, ovako treba... > Metalni čamci
Metalni "tabanas" za 20 ks
IKA:
ovi delovi spoja su preslabi .Bilo bi dobro pojačati ih trouglastim umetcima.
Treba uzeti u obzir da ćeš ipak čamac voziti sa jačim motorom
kemppi:
Sta god da mu dodas dobro ce mu doci,obicno su varovi dugacki 50mm,a u cosak mu dodaj trougao 100x100mm od lima debljine 4mm,pa ga preklopi preko tih rebara i sve komplet zavari.
Kao sto rekoh sve sto radim,posle peskiram i znam da je to najbolje,nikada nisam kvalitetnu boju mazao na povrsinu koja nije peskirana,pa ne znam kako ce se ponasati posle par godina.
Cuo sam da Zorkine boje nisu kvalitetne,ali ja sa njima imam pozitivno iskustvo.
Npr. kada radim kovanu ogradu,ispeskiram je,namazem epoksi osnovnu,pa posle uljanu boju.Posle dve god. uljana boja izbledi,na nekim mestima se i istanji,ali korozije nigde nema 10-ak godina,a ono sto ofarbam poliuretanom je isto i posle par godina.
Nikada ne koristim antirost,jer nisam imao dobro iskustvo sa njim,pa ga ne bih mazao ni na ogradu,a ne na camac.
kemppi:
Eto i IKa ti je u medjuvremenu odgovorio dok sam ja kucao,malte ne isto sto i ja(valjda brze kuca),a ima veliko iskustvo u brodogradnji.
Stufy:
Hvala na savetima, taman cu imati sta da radim dok ne dodje lepse vreme za farbanje thumbup
dalibor:
Obavezno ga uradi u "toplovaljanom limu".Makar korito.
Mala je razlika u ceni,u odnosu kakav kvalitet ćeš da dobiješ.
Što se tiče boje odličan izbor.Samo vodi računa da ne pomešaš razredjivače.
Svaki ima svoju masnoću,zato se dešava kada pomešaš razredjivač ne odgovarajući da se boja ljušti.
Katran premaži prajmerom pre lakiranja!
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju