E, ovako treba... > Metalni čamci
Metalni "tabanas" za 20 ks
IKA:
--- Citat: dalibor 17, 04, 2012, 11:40:26 pre podne ---Obavezno ga uradi u "toplovaljanom limu".Makar korito.
Mala je razlika u ceni,u odnosu kakav kvalitet ćeš da dobiješ.
Što se tiče boje odličan izbor.Samo vodi računa da ne pomešaš razredjivače.
Svaki ima svoju masnoću,zato se dešava kada pomešaš razredjivač ne odgovarajući da se boja ljušti.
Katran premaži prajmerom pre lakiranja!
--- Kraj citata ---
Ovo je za mene novi momenat.Zašto bi se katran lakirao.Prvi put čujem da se katran lakira, pa još ako je katran epoksi...(balastin)
njegos68:
--- Citat: IKA 17, 04, 2012, 20:16:36 posle podne ---
--- Citat: dalibor 17, 04, 2012, 11:40:26 pre podne ---Obavezno ga uradi u "toplovaljanom limu".Makar korito.
Mala je razlika u ceni,u odnosu kakav kvalitet ćeš da dobiješ.
Što se tiče boje odličan izbor.Samo vodi računa da ne pomešaš razredjivače.
Svaki ima svoju masnoću,zato se dešava kada pomešaš razredjivač ne odgovarajući da se boja ljušti.
Katran premaži prajmerom pre lakiranja!
--- Kraj citata ---
Ovo je za mene novi momenat.Zašto bi se katran lakirao.Prvi put čujem da se katran lakira, pa još ako je katran epoksi...(balastin)
--- Kraj citata ---
Pa Iko,ili je čovjeku dosadno pa se zahebava ili ne prati temu.. no125 Stufy je zavrsio čamac i već ga je ofarbao sigurno a Dalibor ga savjetuje da ga radi u ,,toplovaljanom" limu.. tamburanje a io katran farbati.. 658
bugi:
Citao i ja danas Iko i reko ajd da ne tupim...
zoki novus:
A posle katrana perje...
Stufy:
Pa ja pretpostavljam da je Dalibor mislio prvo prajmer (osnovnu) pa katran...
Inace, da camac je gostov, sto se i vidi sa slika tako da je lim odabran i jeste toplovaljani. A za farbanje cekam da se veze par suvih dana da to bude kako treba. Trenutno vezbam zavarivanje na nekim deloviima koji su konstrukcijski nebitni (nosaci tende, i nosac za motor kada nije na camcu) pa posle prelazim na camac kada se malo ispraksiram.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju