E, ovako treba... > Metalni čamci
Metalni "tabanas" za 20 ks
IKA:
Ajd dok nebude kasno , pojasni te vođice po dnu.
Ako misliš na takozvane peskuše ili ; peskare, kako ih ko zove koje stavljaju sa donje strane tabana onda je moja preporuka min.5*30 još bolje 6*30.Ujedno su takve vođice i dodatno ojačanje samog tabana.
Kao svetao primer pogledaj link
http://www.mojaladja.com/forum/index.php/topic,4168.msg107797.html#msg107797
Stufy:
Bas ovako! Cak sam sliku koju je Budens72 postavio gde je camac obrnut naopacke i gde se vide te peskare ili peskuse odstampao i odneo majstoru samo sto sam produzio srednje dve 10 cm od vrha pramaca jer ce camac biti prednjim delom vezan na ponton (gumu) pa da i tu stite od udaraca. Flah koji bi trebao da ide je 20mm x 9mm ali mi majstor rece da se teze nalazi i ako ne nadje da ce staviti najdeblji koji nadje ali nikako ispod 5mm debljine. A sa 4 sam se odlucio jer su cvrsce od 3 a i mislim da je bolji dotok vode do elise ako nema centralne. sha
Sada sam video sta si napisao u ovoj temi gore pa cu i ja da nabavim kilo alu gita thumbup Video sam da se to gituje ali nisam znao koji git se korisiti.
IKA:
Ja sam pogrešno protumačio tvoj tekst.Ti si mislio na 4 komada,dok sam ja mislio da se to odnosi na debljinu.
Dakle tu se slažemo,što deblji flah,jeste ga teško naći ali i 6-7 mm će odraditi posao. Pa nek je sa srećom clap
Stufy:
Hvala. Ako sve bude islo po planu bice gotov za dve nedelje najvise. A onda na farbanje, drvenarija, pa buc u vodu.
Stufy:
@ Ika Javljao mi se majstor juce. Nabavuo je peskare 9x20mm clap Tako da ce to biti po mom misljenju odlicno dodatno ucvrscenje po dnu i zastita od udaraca.
Takodje danas sam doneo i boje. Odlucio sam se za Pituru, i kupio boje po savetu njihovog tehnologa. Brodoprimer K-EPO sivi u dve ruke, Brodoluks K-EPP za podvodni deo i Top PUR za nadvodni deo. Boja nadvodnog dela je "bez", kao boja pustinjskih vojnih uniformi.
A evo i slike boja i razredjivaca koji ce se koristiti.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju