E, ovako treba... > Metalni čamci
Metalni "tabanas" za 20 ks
ПЕЦОВ:
koliko te je izasao ovaj set
Stufy:
Sve sa slike je izaslo 11.580 dinara.
Stufy:
Takodje je stiglo i drvo. Odlucio sam se za "bankerai" iz Uradi Sam, zbog pozitivnih iskustava medju kolegama, sto virtualnim sto upoznatim. Pod ce biti 90 cm sirok, a 300 cm dugacak. Ovako ostaje po 15 cm sa svake strane za praznjenje i ciscenje rupe izmedju egija, i po 15 cm napred i nazad. Takodje se drvetom oblazu zadnje komore sa gornje strane i prednje spremiste dobija pokrivku na poklopcu. Sve u svemu materijal je spreman (osim srafova) samo se jos camac ceka yg Sto se tice daski odlucio sam se za siru verziju od 140 mm (pise u Uradi Sam 145 ali je to laz i prevara) i duzine 150 cm posto tako imam najmanje otpada, uze daske 9 x 180cm se koriste za pravljenje "rostilja" ispod poda. Daske na komorama i poklopcu se srafe direktno na ofarban lim.
ПЕЦОВ:
nemoj direkno za komoru.probusices je a onda gubi smisao.bolje stavi neke nosace,npr od flaha,pa srafi za njih
Stufy:
Da da. Nisam ni mislio da busim komoru, mislim da mi onda ne bi dali atest vec tamburanje Majstor vari dva flaha visine 2 cm debljine 3mm pod 90 stepeni u odnosu na gornju stranu komore. Izmedju njih dolaze daske busi se rupa kroz flah i dasku i tu ide sraf a pre njega plasticna podloska. Tako nema srafova sa gornje strane daske i daska lezi celom povrsinom na komori i usrafljena je bocno sa dva srafa sa obe strane pa se nadam da se nece kriviti. Daske su debela 21 mm pa ce one biti "starije" od vrha flaha.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju