E, ovako treba... > Plovila
Pomoc u proceni vrednosti camca!
Pingvin44:
Eto, cini mi se da, ako krenes od pocetka ove teme da citas, ce ti biti jasno kakav je Tajmen i da li je dobar i da li je los. Ili ces mozda, sledeci put pre nego sto pitas nesto, dooobro razmisliti da li to da cinis sajkaca
VladaCedic:
--- Citat: Pingvin44 25, 03, 2012, 13:01:25 posle podne ---Eto, cini mi se da, ako krenes od pocetka ove teme da citas, ce ti biti jasno kakav je Tajmen i da li je dobar i da li je los. Ili ces mozda, sledeci put pre nego sto pitas nesto dooobro razmisliti da li to da cinis sajkaca
--- Kraj citata ---
Stvarno,ovo je da izludis...
HOGAR:
Ma ti jos dobro i prolazis,kako su prosli drugi,zaboravili su i ono sta su znali lol lol ha
budens72:
--- Citat: SALE NB 25, 03, 2012, 12:58:39 posle podne ---
--- Citat: bugi 22, 03, 2012, 09:36:32 pre podne ---2.5 godine je kod mene i nema ama bas ni jednu gresku a teram ga sa hondom 30 ks
Cvrsci je od svih camaca,ne lupka ama bas nista...
--- Kraj citata ---
Nikad nisam plovio tim čamcem, pa nemam lično iskustvo, ali bio je i ovde na forumu neki Tyger, sa Tajmenom i hondom 20 ili 30. Nešto se prvo naveliko hvalio sa Tajmenom, a sada pričaju viceve o njemu, pošto mu je puklo i otpalo zrcalo, a motor završio u Dunavu. Kažu da je čamac već sa troje u njemu užasno nestabilan i da utone skoro do kedera. To pričaju ljudi koji voze Bigfuta, tako da..... 6589. Možda je zavist, a možda ima i istine.
Lupkalo ili ne lupkalo, gledaj da malo ojačaš zrcalo, za svaki slučaj j1
--- Kraj citata ---
Prvo Tyger je moj drugar.... njegov čamac sam vozio sa tom Hondom 30 ks mnogo puta,mnogo puta me je on vozio u njemu, taj čamac i dalje vozi sa istim tim motorom koji nikada nije otpao sa zrcalom, to prvi put čujem....
Čamac i motor su u odličnom stanju kao i prvog dana kada su kupljeni... i ne znam odakle ovakve neistine... ko samo smišlja u svojim glavama ovakve gluposti....
STG:
Bilo bi previse da sa nocog camca,ma kakav on bio,otpadne celo zrcalo... oops
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju