E, ovako treba... > Plovila

Pomoc u proceni vrednosti camca!

<< < (9/16) > >>

njegos68:

--- Citat: budens72  25, 03, 2012, 16:43:57 posle podne ---
--- Citat: SALE NB  25, 03, 2012, 12:58:39 posle podne ---
--- Citat: bugi  22, 03, 2012, 09:36:32 pre podne ---2.5 godine je kod mene i nema ama bas ni jednu gresku a teram ga sa hondom 30 ks
Cvrsci je od svih camaca,ne lupka ama bas nista...

--- Kraj citata ---

Nikad nisam plovio tim čamcem, pa nemam lično iskustvo, ali bio je i ovde na forumu neki Tyger, sa Tajmenom i hondom 20 ili 30. Nešto se prvo naveliko hvalio sa Tajmenom, a sada pričaju viceve o njemu, pošto mu je puklo i otpalo zrcalo, a motor završio u Dunavu. Kažu da je čamac već sa troje u njemu užasno nestabilan i da utone skoro do kedera. To pričaju ljudi koji voze Bigfuta, tako da.....  6589. Možda je zavist, a možda ima i istine.

Lupkalo ili ne lupkalo, gledaj da malo ojačaš zrcalo, za svaki slučaj  j1

--- Kraj citata ---

Prvo Tyger je moj drugar.... njegov čamac sam vozio sa tom Hondom 30 ks mnogo puta,mnogo puta me je on vozio u njemu, taj čamac i dalje vozi sa istim tim motorom koji nikada nije otpao sa zrcalom, to prvi put čujem....
Čamac i motor su u odličnom stanju kao i prvog dana kada su kupljeni... i ne znam odakle ovakve neistine... ko samo smišlja u svojim glavama ovakve gluposti....

a Što te to čudi Budens? To je dio našeg mentaliteta..   Svi znaju sveiako nisu izašli iz sobe..znaju i što se desilo u NS ,a što u Apatinu..   A od iskustva imaju najviše iskustva sa foruma i postali ekstra stručnjaci i extra obavešteni..   Neznam samo odakle tebi Sale ta informacija o otpadanja zrcala?

--- Kraj citata ---

SALE NB:
Mogu samo da dodam onu Đoletovu: ako su lagali mene i ja lažem vas!!! :-)

Čuo sam priču u Novom Sadu, i kao što sam odmah napisao, ne znam koliko ima istine u tome.

budens72:
svašta ljudi pričaju.... ali ova priča je apsolutno neistinita, za to ja garantujem jer sam baš juče pričao sa Tygerom i hteo je da "doleti" čamcem do mene, ali ja sam kratko ostajao, pa je odustao....

inače Tajmen prave ljudi koje jako dobro poznajem i imao sam čast da ga među prvima testiram.... čamac je odličan  thumbup

e sad, primetio sam da beograđani i niže preferiraju veće čamce.... to je stvar ukusa.... a što se tiče stabilnosti,Tajmen je izuzetno stabilan čamac....

inače moj aluminijumski čamac je još manji i plići od Tajmena i išao sam sa njim na najveće talase koji su bili u poslednjih 5-6 godina na Dunavu, bez ikakvih problema... inače ja sam malo luckast, pa sam išao sa njim i iza svih brodova koji prave velike talase, pa i vojnih brodova tražeći gde je granica... ali nisam nikad bio u opasnosti da ću biti napunjen vodom ili čak potopljen....

na talas treba znati naići.... i nema problema....

Kapetan:

--- Citat: budens72  25, 03, 2012, 20:47:28 posle podne ---svašta ljudi pričaju.... ali ova priča je apsolutno neistinita, za to ja garantujem jer sam baš juče pričao sa Tygerom i hteo je da "doleti" čamcem do mene, ali ja sam kratko ostajao, pa je odustao....

--- Kraj citata ---

pa onda je zrcalo odpalo popodne ?   ha

meni se Tajmen jako svidja i cuo sam dosta leph stvari od njemu ali nista iz prve ruke sem od Bugija (ili buraza mu), a Bugi ima dosta iskustva u pecanju i plovidbi i treba verovati..

budens ovo sa sirinu camaca je pod velikim pitanjem ... ima nas koji volimo sire camce a ima i koji vole uze... ono sto sam ovako na oko zakljucio nizi ljudi voze uze camce , vislji ljudi sire camce ... ne ljulja se isto na metar i po i na dva metra...

budens72:
stvar je ukusa i osećaja sigurnosti u čamcu.... ja volim manje čamce... oko 5m dužine sa širinom oko 1.4 m (govorim o čamcima za pecanje)

nisam ni visok, a nisam ni nizak... 186 cm....

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju