E, ovako treba... > Plovila
Pomoc u proceni vrednosti camca!
budens72:
pa o tome sam Vam pričao ok
Kapetan:
--- Citat: bugi 22, 03, 2012, 09:36:32 pre podne ---Cvrsci je od svih camaca,ne lupka ama bas nista...
--- Kraj citata ---
ljudi nisam siguran koliko ovo ima veze sa plovnim karakteristikama, ali ja kad udjem u camac i pocne nesto da krcka da se uvija da pucketa dodje mi da olupam ceo camac...
IKA:
--- Citat: Kapetan 24, 03, 2012, 21:09:08 posle podne ---
--- Citat: bugi 22, 03, 2012, 09:36:32 pre podne ---Cvrsci je od svih camaca,ne lupka ama bas nista...
--- Kraj citata ---
ljudi nisam siguran koliko ovo ima veze sa plovnim karakteristikama, ali ja kad udjem u camac i pocne nesto da krcka da se uvija da pucketa dodje mi da olupam ceo camac...
--- Kraj citata ---
jeftinije je da oslabiš 25648
zoki novus:
Tebi je najbolje i da ne ulazis ha ha ha 456
SALE NB:
--- Citat: bugi 22, 03, 2012, 09:36:32 pre podne ---2.5 godine je kod mene i nema ama bas ni jednu gresku a teram ga sa hondom 30 ks
Cvrsci je od svih camaca,ne lupka ama bas nista...
--- Kraj citata ---
Nikad nisam plovio tim čamcem, pa nemam lično iskustvo, ali bio je i ovde na forumu neki Tyger, sa Tajmenom i hondom 20 ili 30. Nešto se prvo naveliko hvalio sa Tajmenom, a sada pričaju viceve o njemu, pošto mu je puklo i otpalo zrcalo, a motor završio u Dunavu. Kažu da je čamac već sa troje u njemu užasno nestabilan i da utone skoro do kedera. To pričaju ljudi koji voze Bigfuta, tako da..... 6589. Možda je zavist, a možda ima i istine.
Lupkalo ili ne lupkalo, gledaj da malo ojačaš zrcalo, za svaki slučaj j1
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju