E, ovako treba... > Plovila

Pomoc u proceni vrednosti camca!

<< < (6/16) > >>

VladaCedic:
vlado sem mladje iz TriPrinceze koji provereno izvozi za EU svoje camce ja ne znam ni jednog drugog proizvodjaca koji je prosao neki ozbiljan test ... mozda i jeste ali ja ne znam ...
[/quote]

Gledam Primusa 16 LUX,ovaj camac ima duplo korito?

Zoran Marinković:
 114

--- Citat: VladaCedic  19, 03, 2012, 15:06:22 posle podne ---Gledam Primusa 16 LUX,ovaj camac ima duplo korito?

--- Kraj citata ---
Moj čamac ima duplo korito, zato sam ga i uzeo i ni jednom se nisam pokajao !

Ne vučem drva i panjeve, ne tovarim silne mreže i kojekakve kante i buriće.....čamac mi služi za uživanje... 25648

Prljave dečje noge i nanešeno lišće i prljavštinu zogerom rešavam bukvalno za par minuta do tog nivoa da mogu normalno da
prostrem peškir i legnem na pod...

Nisam primetio da je zbog duplog dna smanjena krutost i čvrtina, a iskreno ni bilo koji drugi nedostatak.....

Jedini nedostatak je NEDOSTATAK SLOBODNOG VREMENA.... no125

Kapetan:
ja sam pobronik duplog dna kod plastike... prvo ako se lepo odrzava nema zime... a ti problemi o kojima pricate se javljaju posle niza godina pogresnog odrzavanja/koriscenja...

bugi:
Ako mene pitas tajmen je najbolji camac za pecanje koji trenutno mozes kupiti kod nas
Ne treba ti duplo dno osim ako ne zelis ubacivati pumpicu za vodu
U odnosu na druge pecaroske camce je manji (aqua lux,dunas...) ali jedini ima komoru za stapove
2.5 godine je kod mene i nema ama bas ni jednu gresku a teram ga sa hondom 30 ks
Cvrsci je od svih camaca,ne lupka ama bas nista...

bugi:
http://www.mojaladja.com/forum/index.php/topic,5743.0.html

Evo ovde camca

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju