Nautika opšta... > OPŠTA DISKUSIJA
Konopci za vezanje
poljo:
To sto sad prolazis , braco moj , dozivio sam po tim raznim "nama prijateljskim " zemljama jos od 2007 . Znam kako se ogadi zivot na lap topu . Isto tako znam da nece prestati zavisnost o netu ni kad se sasvim vratis kuci . Vjeruj drugu ...stotinjak evrova nije nista dok si na misiji cim se vratis postju sve vece i vece . Dakle , kupuj SAD !
Kapetan:
uzmi onda inverter recimo 150 watti , on ce ti pokriti TV, Laptop i slicno ne mora da bude sinus , ovde kod nas u beogradu mogu da se nadju za 20-40 evra... veruj mi prespavaces sa zenom i ona ce uvece da shvati da joj je prazna baterija za mobilni a mama treba da je zove ujutru da cuje raport sajkaca a punjac je ponela samo za 220V... ma vazda treba nekih 220V...
Srecko Sojic:
jbt ubijedili ste me da ga kupim!
gori ste od ove moje aspide sto mi sve pare potrosi roll4
poljo:
Prijavio si se na sajt svojom voljom ...e ...tu si se ... "Aspidu " mozes da promjenis a nas ne , gotov si ! ffff
Srecko Sojic:
vidim ja da ce biti ono bolje im se pridruzi jer ne mozes da ih pobijedis svakako :-)
sta je bolje uzeti 12V ili 24V akumulator s obzirom da cu i solarne ploce i inverter uzeti? Kapetan rece sve preko 100Ah je dobro
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju