ili HURGHADA u Egiptu , moja sek

retarica ide tamo svake godine ALL INCLUZIV sa avionskim prevozom, taksama i svim zezancijama 12 dana za nju i ceru od 25 godina ispod 1000 evra.. aj da vidim da odes u crnu goru i za 1000 evra dobijes all incluziv 12 dana sa svim ostalim pogodnostima...
evo par slika

ma samo pogledaj ovo ako si student i ne trazis nista posebno...
CENA PAKET ARANŽMANA NA BAZI 15 DANA/14 NOĆENJA PO OSOBI
(TRANSFER BG/NS-APT+HOTELSKI SMEŠTAJ+AVIO PREVOZ+TRANSFERI+IZLET "CITY TOUR")
279 evraARANŽMAN OBUHVATA:* prevoz direktnim čarter letom na relaciji Osijek-Hurgada-Osijek sa obrocima u avionu
* Transfere Beograd (Novi Sad) – Osijek – Beograd (Novi Sad)
* transfere u Hurgadi apt-htl-apt,
* City Tour - panoramsko razgledanje grada autobusom (1h)
* smeštaj u dvokrevetnoj sobi ili u dvokrevetnoj sobi sa pomoćnim ležajem u odabranom hotelu na bazi 14 noćenja - (usluga: polupansion ili all inclusive),
* usluge predstavnika agencije.
ARANŽMAN NE OBUHVATA:· Aerodromsku taksu u Beogradu, aerodromsku taksu u Hurgadi, YQ taksu u čarter saobraćaju i dodatnu bezbedonosnu taksu: odrasli i deca 2-12 god. u iznosu od 78 € (aerodromske takse su podložne promenama i plaćaju se na aerodromu u Hurgadi prilikom sletanja predstavniku ino-partnera).
· Egipatsku vizu za putnike DRŽAVLJANE REPUBLIKE SRBIJE u iznosu od 12€, plaća se na aerodromu u Hurgadi prilikom sletanja predstavniku ino-partnera.
· Obavezni bakšiš u iznosu od 10€ po osobi za sve vreme boravka, plaća se po prelasku granice predstavniku ino-partnera.
· Ostale fakultativne, individualne i nepomenute troškove
evo ga link
http://www.fantast.rs/leto2009/Hurgada15d.html ....
znaci ima mali milion agencija koje organizuju ovako jeftine aranzmane, da sam sam isao bih al posto imam familiju onda trazim ozbiljnu varijantu..