E, ovako treba... > NAUTIČKA DISKUSIJA

Benzin i skladistenje...

<< < (9/12) > >>

poljo:

--- Citat: mossi  27, 03, 2012, 23:35:39 posle podne ---
--- Citat: Dule  26, 03, 2012, 18:36:27 posle podne ---Ma moze i iz te kante. Jos bolje ti je da natocis jedno sto flasa od piva pa samo premestas dovodno crevo. Vise zanimacije a i bolji uvid u potrosnju. A mozes i lepo da spakujes u gajbe.

--- Kraj citata ---

ha ha ha ha ha

Kad sad nisam ispao iz fotelje.  thumbup

Dule pa ti si član upravog odbora i počasni član  ffff

Raskrinko se čovek, ladno.
 hi 114

--- Kraj citata ---

Tesko , mlad je za tu funkciju . Bas je mnogima stalo da se uguraju u  ffff . hahahahahaha nije to samo funkcija to je i obaveza ,dragi moji drugovi

Srecko Sojic:
au bate sta napravih sa jednim pitanjem  eek

bice i jelo i pice samo da ja doteram ladju bezbijedno

@poljo ja sam ocekivao neku vrstu zastite od zemljaka ali ocigledno ostadoh sam....gdje god dodjem ja sam kao gavros  no125

Jason:
Prijatelju, batali ti lonce i rezervoare, kupi plasticni od 20-22 litara, rezervu u kantu, i idi na vodu, a na kraju sezone ces znati sta i kako... ti ugradni od kola ili nedaj boze kocka od lima... A unutra mesavina, pa kad se zaprlja a hoce, kako ih oprati, isprazniti... A mozda ces i motor da menjas za neki cetvorotaktni sa manjom potrosnjom, razmisli...

Srecko Sojic:
jeste ali u tom slucaju mogu da ostanem na vodi samo 2 sata...

Jason:
cetiri sata sa rezervom. sa dva rezervoara i rezervom u kanti sest. a sest sati neprekidne plovidbe na punom gasu neces imati, sigurno.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju