E, ovako treba... > NAUTIČKA DISKUSIJA

Benzin i skladistenje...

<< < (8/12) > >>

Kapetan:

--- Citat: Srecko Sojic  27, 03, 2012, 13:32:57 posle podne ---a pivo?

--- Kraj citata ---

dule kao ni ja ne pije alkohol :) jedino sok :) 

ajde kada odradis tu konverziju iz auta u camac ostavi slike i proceduru i mene to jako zanima... recimo kako resiti odusak  ?  ili kako sipati a ne zaliti pola broda ?

Kapetan:
eee da i pokazivas stanja rezervoara ! uzasno me zanima sta se desava kad udje u crveno recimo .. da li sme camac da se vozi kao auto jos neki broj kilometara, jer sam cuo da ti auto rezervoari zbog taloga ne uzimaju benzin na najnizoj tacki vec malo iza... mozda sma pogresno cuo ..

srsa:

--- Citat: Srecko Sojic  27, 03, 2012, 13:32:57 posle podne ---a pivo?

--- Kraj citata ---

Неће да може да се извучеш само са пивом, него ти, благо мени, организуј једно дружење са Станком, рибљом чорбом и роштиљем, наравно и адекватном количином освежавајућих напитака(разних врста), е онда ћеш имати задовољсво да уживо саслушаш одговоре на своја питања о наутици а и другим темама.  357  114  ffff  ffff  ffff 

zoki novus:
Laza bar ima camac u dvoristu...

mossi:

--- Citat: Dule  26, 03, 2012, 18:36:27 posle podne ---Ma moze i iz te kante. Jos bolje ti je da natocis jedno sto flasa od piva pa samo premestas dovodno crevo. Vise zanimacije a i bolji uvid u potrosnju. A mozes i lepo da spakujes u gajbe.

--- Kraj citata ---

ha ha ha ha ha

Kad sad nisam ispao iz fotelje.  thumbup

Dule pa ti si član upravog odbora i počasni član  ffff
Raskrinko se čovek, ladno.

hi 114

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju