E, ovako treba... > NAUTIČKA DISKUSIJA

Benzin i skladistenje...

<< < (10/12) > >>

Srecko Sojic:
slazem se. ne vjerujem ni da moze izdrzati ovaj motor vise od 2h plovidbe bez da crkne

zoki novus:

--- Citat: Srecko Sojic  28, 03, 2012, 08:48:30 pre podne ---jeste ali u tom slucaju mogu da ostanem na vodi samo 2 sata...

--- Kraj citata ---

Da bi ostao na vodi dva sata moras prvo da kupis camac 25648

Srecko Sojic:
pa kupio sam

poljo:

--- Citat: Srecko Sojic  28, 03, 2012, 06:29:17 pre podne ---au bate sta napravih sa jednim pitanjem  eek

bice i jelo i pice samo da ja doteram ladju bezbijedno

@poljo ja sam ocekivao neku vrstu zastite od zemljaka ali ocigledno ostadoh sam....gdje god dodjem ja sam kao gavros  no125

--- Kraj citata ---

Domacine, Tito ti nebi pomogao kako si poceo . Rezervoar koji posjedujes i par kanti PLASTICNIH sa rezervnim gorivom . Isprobaj ovu varijantu pa ako ti ne odgovara tek onda mijenjaj nesto . Nije lako dosipati gorivo u rezervoar ali tupavo je nesto sto funkcionise mijenjati zato sto bi , mozda , postojala mogucnost da ti litar -dva goriva zafali . Brod nije auto i niko normalan ga ne goni pod punim gasom 3,4,5,6 sati . (ni auto se tako ne vozi, zar ne ?)
Definitivno , prijateljski savjet, ne srljaj vec prvo vidi i probaj sta si kupio . Najlakse je kupiti i promjeniti ako znas sta tacno treba da uradis . Valjda ti je primjer sa sidrima koja si kupio zato sto su bila jeftina pa su sad skupa posto su neadekvatna dovoljan primjer. Polako i jedno po jedno . Jbg evo me ko LSI poceo. Dolazi ovamo pa da te maltretiram in vivo mrsko mi ovako . ha ffff

Srecko Sojic:
poljo e neka si mi rekao,  f85

ne znam jesi li u formi za vivo  tamburanje

najbolje da ti to pogledas kad ja to dovezem...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju