E, ovako treba... > NAUTIČKA DISKUSIJA
Benzin i skladistenje...
Srecko Sojic:
slazem se. ne vjerujem ni da moze izdrzati ovaj motor vise od 2h plovidbe bez da crkne
zoki novus:
--- Citat: Srecko Sojic 28, 03, 2012, 08:48:30 pre podne ---jeste ali u tom slucaju mogu da ostanem na vodi samo 2 sata...
--- Kraj citata ---
Da bi ostao na vodi dva sata moras prvo da kupis camac 25648
Srecko Sojic:
pa kupio sam
poljo:
--- Citat: Srecko Sojic 28, 03, 2012, 06:29:17 pre podne ---au bate sta napravih sa jednim pitanjem eek
bice i jelo i pice samo da ja doteram ladju bezbijedno
@poljo ja sam ocekivao neku vrstu zastite od zemljaka ali ocigledno ostadoh sam....gdje god dodjem ja sam kao gavros no125
--- Kraj citata ---
Domacine, Tito ti nebi pomogao kako si poceo . Rezervoar koji posjedujes i par kanti PLASTICNIH sa rezervnim gorivom . Isprobaj ovu varijantu pa ako ti ne odgovara tek onda mijenjaj nesto . Nije lako dosipati gorivo u rezervoar ali tupavo je nesto sto funkcionise mijenjati zato sto bi , mozda , postojala mogucnost da ti litar -dva goriva zafali . Brod nije auto i niko normalan ga ne goni pod punim gasom 3,4,5,6 sati . (ni auto se tako ne vozi, zar ne ?)
Definitivno , prijateljski savjet, ne srljaj vec prvo vidi i probaj sta si kupio . Najlakse je kupiti i promjeniti ako znas sta tacno treba da uradis . Valjda ti je primjer sa sidrima koja si kupio zato sto su bila jeftina pa su sad skupa posto su neadekvatna dovoljan primjer. Polako i jedno po jedno . Jbg evo me ko LSI poceo. Dolazi ovamo pa da te maltretiram in vivo mrsko mi ovako . ha ffff
Srecko Sojic:
poljo e neka si mi rekao, f85
ne znam jesi li u formi za vivo tamburanje
najbolje da ti to pogledas kad ja to dovezem...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju