Opšta...Tu smo... > Stigao sam !!!

Gliseras

<< < (8/20) > >>

Slovenac:
evo mene zdravo svima.krenuo sam arsinim stopama pozvao mosu i otisli smo u svajcarsku po moj brod.lepo, drzime me ljubav do broda i ako sa ovom mojom kilazom u kombiju nije ni malo lako .stigli smo u svajcarsku videli brod i sve je bilo onako kako je receno svaka cast svajcarcu na tome odusevio sam se razveselio sa mojih 50 godina bio sam u oblacima sve do dolaska u srbiju a tu pocinje bol koji jos uvek traje i trajace bogami jos dugo.brod je arendal-windy 24 sa kabinom kuhinjicom 1974god. enterierom koji treba da se sredi i z noga da se popravi .za sada sto je majstor video nista toliko strasno .dimenzije mog stvarnog broda 7,35 duzina ,2,75 sirina, 2200 tezina material poiester motor omc kobra 165kw registrovan za devet osoba.izvinite sto pisem nepovezano ali toliko sam besan i ljut a od toga sam se i razboleo da proklinjem dan kada sam dosao u carinarnicu smederevo a prokleti bili i carinici u njoj a evo i zasto.cena broda 2735e ili 3300chf normlano da sam dobio i popust zbog radova koji ima da se rade .sa svim papirima koje sam im predao naplatili mi carinu 275000 din,dodje mi da puknem od muke .kada budem izvezao brod iz carinarnice nacicu nekoga ko zna da postavi slike nadam se da cu do taj put da se smirim i onda cu sve lepo kako dolikuje coveku da opisem putovanje i koji su bili dozivljaji .pozdrav

sale.m79:
Na osnovu cega tolika carina, ajde malo pojasni.

ПЕЦОВ:
joj,joj pa odrase.veca carina no cena plovila.ne znam kako bih te utesio.nek ti je sa srecom        25648    114   dun

latin:
Zahtevaj od špeditera da traži naknadno pojašnjenje na osnovu kog plovila (pretpostavljam sa neta ili je neki sličan windi već carinjen) i kako je utvrđena osnovica za carinjenje. Na osnovu tih podataka ćeš utvrditi dali su uzeti odgovarajući podaci za tvoje plovilo.

mossi:
http://www.boat24.com/?loc=src_results&lan=en&cat=2&src=Windy+24&mode=AND&whr=EUR&prs_min=&prs_max=&lge_min=&lge_max=&bre_min=&bre_max=&jhr_min=&jhr_max=&per_min=&per_max=&rgo=x&man=1883&typ=x&mat=x&ant=x&fue=x&search=Search

Ti Windy su skupi ko vrag.
Verovatno nisu priznali račun.  m5

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju