Opšta...Tu smo... > Stigao sam !!!

Gliseras

<< < (9/20) > >>

Slovenac:
Zdravo svima.cenu nisu priznali jer je jednostavno carinarka pronasla cene koje su mnogo vece i drzala se toga kao sto je i sam rekla njoj je u interesu da bude sto skuplje,hvala joj na iskrenosti.istina je da ima tih  brodova sa velikim cenama ali ima i sa manjim od 4000e i vise..nije mi objasnila zasto nije priznala racun,zalba je vec napisana i ulozena,videcemo sta ce da bude.pare su uzeli to boli,ali isto tako boli kada te gledaju u oci i prave te budalom.lokalne kabadahije.moram da nadjem nacina da se smirim i da u mom brodu kada bude renoviran uzivam zajedno sa vama.dajem stanka i sve sto uz njega ide kada brod bude porinut u vodu.o svemu tome dogovoricemo se naknadno,bice mi zadovoljstvo da se druzimo.dodao bih jos neke stvari,sve sto sam dosad naucio o brodovima naucio sam sa ovog sajta,tu sam dobio i savete i dosao do zakljucka da je najbolje kupiti polovan original plasticni brod,mozda gresim ali tako sam ja shvatio.jednom prilikom sam se cuo sa Zoranom i mislio sam kod njega da pravim metalni camac,u medjuvremenu smo se culi i ja sam mu rekao da odustajem,zato sto sam se odlucio za ovu varjantu.nadam se da mi nije zamerio.pozdrav svima!:)

Arsa:
Mi ti držimo palčeve.  56568

Kapetan:
obavezno ali OBAVEZNO guraj tu zalbu , prilozi i screenshot sa sajta gde je bio , ugovor u kupovini sve ...

carina= 275000 dinara

sto ce reci da ti je brod procenjen na 55.000 evra pa ti sad prijatelju vidi sta su ti uradili ...

proveri cenu novog, mozda se ispostavi da su ti procenili brod na vrednosti vecu nego sto je novi i onda ces oboriti tu carinu odmah, u svakom slucaju nisi trebao da platis ni dinara...

ujedno necu da gresim dusu , ali mi se cini da je izbor Smederevske carinarnice bio krajnje los, iz prostog razloga sto Smederevu zbog kolicine majstora za brodove odgovaraju drakonske carine jer tako cuvaju svoju proizvodnju...

mossi:
Nije čovek pod carina mislio samo carina nego sve što treba da plati na carini.
Po mom brod je procenjen na 10-11000.

srsa:
А шта је то "све на царини"? Ако му је брод процењен на 10-11000 Евра, царина је 5% а то је 500-550 Евра односно оквирно 55000 динара. Шта је онда плаћено још 220.000 динара? Постоје таблице: каталошка вредност новог брода умањена за године старости и опште стање. Једино тај мотор од 200 коња. Али обрни-окрени превише је. Треба сачекати одговор на приговор-жалбу, па онда видети шта даље. Претпостављам да је следећа инстанца судски спор, а то трајеееее. Што рече Капетан, није требало платити, већ одмах поднети приговор.   

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju