Opšta...Tu smo... > Stigao sam !!!
Gliseras
Kapetan:
--- Citat: HOGAR 23, 02, 2012, 13:32:40 posle podne ---Plovidbenu Kep,plovidbenu ha ha ha
--- Kraj citata ---
moz i tako 4587
Slovenac:
sasvim ste upravu ljudi.posle danasnjeg razgovora o papirologiji u vezi glisera ja sam odustao.zahvalan sam vam na savetima koje sam prihvatio.trazicu i dalje neko plovilo koje ce da me ucini srecnim broker je postavio neke lepe strane sajtove bravo.citam puno po forumu i trudim se da nesto naucim,u sebi se lomim izmedju glisera sa malom kabinom ili mossi sto je postavio oglas za vojni remorker ili kod majstora da mi napravi mali katamaran 6.5x2.5 nesto tako, najvise se pisalo o zoranu kacintata bitno da bude komotno funkcionalno i donese zadovoljstvo.otvoren za savete i ucenje
BORA-D.T.D.:
Slovenac pogledaj ovo http://www.mojaladja.com/forum/index.php/topic,9292.0.html. Poydrav.
Kapetan:
slovenac ovo sto bora predlaze ti je najlakse za odrzavanje,
ujedno racunaj da ces za gorivo da dajes bar 40% manje od bilo koje metalne ladje sa istim konforom,
onda dodaj na to da nema peskiranja i slicnih zezancija,
nema rdje i muke sa njom...
nije salveta projekat sto opet znaci da se boje ponasa na vodi i manej trosi
... mozda je inicijalni trosak nesto veci ali zato imas brdo prednosti u exploataciji i konforu ...
Slovenac:
zdravo svima, lep katamaran hvala na tome .par dana bicu odsutan tako da nastavljamo prepisku posle povratka hvala i pozdrav.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju